Vágólapra másolva!
A tatabányai első forduló után a hétvégén, Nagykikindán folytatódott a lány vízilabdacsapatok számára kiírt közép-európai ifjúsági kupasorozat. A határtalan jelzővel illetett liga második körét a Zenta-Yordo nyerte, amely öt góllal bizonyult jobbnak a Honvéd PVK-nál.

A hétvégén a Zenta szervezésében Nagykikinda adott otthont a lány vízilabdacsapatok számára kiírt közép-európai ifjúsági kupasorozat második fordulójának.

Szombaton Lengyel Károly, a Zenta elnöke nyitotta meg a tornát, s külön megköszönte a nagykikindaiak segítőkészségét, akik zentai fedett medence híján a Tisza-partiak rendelkezésére bocsátották az objektumukat. Pápai Márta, Magyarország belgrádi nagykövetségének attaséja is üdvözölte az egybegyűlteket, a magyar ifjúsági válogatott egykori kapusa külön kiemelte nevelőedzője, a Honvéd jelenlegi szakvezetője, Kovács Imre nevét.

Novemberben, Tatabányán az első helyet a Honvéd szerezte meg, amely 13-12-re győzte le a zentaiakat. A tornagyőzelem ismét ebben a párosításban dőlt el, ezúttal a vendéglátó semmit sem hagyott a véletlenre, s Pataki Zsóka öt, valamint Velez Vörös Melinda három találatával fölényesen, 8-3-ra megnyerte a rangadót.

Eredmények:
Zenta - Honvéd 8-3
Kassa - Nagyvárad 12-10
Honvéd - Kassa 14-9
Zenta - Nagyvárad 14-6
Honvéd - Nagyvárad 15-6
Zenta - Kassa 8-6

Az érmeket és elismeréseket Zenta város sportfelelőse, Kosiczky András adta át, a következő fordulóra február 26-27-én Nagyváradon kerül sor.