Bevásárolt sztárokból a Fradi pólócsapata

Varga Dániel köszönti a szurkolókat  férfi vízilabda
Barcelona, 2015. május 28. Varga Dániel köszönti a szurkolókat a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének Barceloneta - Szolnoki Dózsa Közgép negyeddöntő mérkőzés végén a barcelonai Picornell uszodában 2015. május 28-án. Az Eger után a Szolnok is vereséget szenvedett a hatos döntőben, így egyik sem jutott be az elődöntőbe. A két magyar együttes egymással csatázik május 29-én az ötödik helyért.
Vágólapra másolva!
Sztárjátékosokkal, köztük a magyar válogatott csapatkapitányával, Varga Dániellel erősítette meg keretét az FTC-PQS Waterpolo vízilabdacsapata.

A hétfői sajtótájékoztatón az olimpiai- és világbajnok klasszis mellett a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert, a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Stefan Mitrovic, valamint a spanyol válogatott Szirányi Balázs érkezését jelentette be a klub.

Hárman Szolnokról jönnek

Előbbi három játékos a hétvégi Bajnokok Ligája hatos döntőjében bronzérmes, magyar bajnok Szolnoktól érkezett, míg Szirányi a spanyol CNA Barceloneta együttesétől tért vissza nevelőegyesületéhez.