Vágólapra másolva!
Ha már elkezdted a tavaszi kocogást és szeretnéd kipróbálni magad, több ezer társaddal együtt futhatsz a jó hangulatú hétvégi versenyeken. Ha még mindig pihen az edzőcipőd, akkor legfőbb ideje, hogy nekikezdj. Mindenki találhat testreszabott távot, így nem lehet kifogás - csak: Futááás!

Április 17-én, azaz jövő vasárnap huszadik alkalommal rendezik meg a Matáv Vivicittá Városvédő Futást, amely ezúttal is a Margitszigetről indul. A tavasz legnagyobb, jubileumi tömegsport eseményén futni és gyalogolni is lehet, így mindenki találhat megfelelő távot magának.

A rajt a Margitszigeti Atlétikai Centrumnál lesz, és a négy különböző táv - a Vivicittá (12 km), a Midicittá (6,5 km), a Minicittá (3,6 km) és a gyaloglás (3 km) - résztvevői ide is érkeznek majd vissza.

Forrás: Sportpiac



A nevezési díjak április 8-ig kedvezőbbek (Vivicittá: 2000 Ft, Midicittá: 1400 Ft, Minicittá: 1200 Ft, Margitszigeti gyaloglás: 800 Ft), majd a verseny hetében (Vivicittá: 2500 Ft, Midicittá: 1800 Ft, Minicittá: 1500 Ft, Margitszigeti gyaloglás: 900 Ft), illetve a helyszínen drágábbak lesznek. Minden induló egyedileg emblémázott pólót kap.

Az idei esztendőt a Futás évének keresztelte el a rendező Budapest Sportiroda, amely célul tűzte ki, hogy 2005-ös eseményein összesen százezren álljanak rajthoz.

(MTI)