Vágólapra másolva!
Kiválón szerepeltek karatézóink a Pozsonyban rendezett Szlovák Grand Prix-n: válogatottunk a felnőttversenyben három ezüst- és négy bronzérmet szerzett.

A Magyar Karate Szakszövetség majdnem teljes felnőtt és junior válogatott kerete, valamint számos kadett versenyzője részt vett a pozsonyi Szlovák GP-n. A válogatott kereten felül néhány hazai klub, a Justitia Fujiyama SE, a Ganz Kesjár SE, a Budai XI. SE és a Kazincbarcikai Városi Karate Sportegyesület is nevezett.

Forrás: [origo]

Klima Zsuzsa

A viadalon Szlovákia, Szlovénia, Horvátország és Csehország teljes csapattal vett részt, s még osztrák, észt és walesi versenyzők indultak. A mintegy ötvenfős magyar csapat egy részének a mezőny még túlságosan erős volt, de a felnőtteknél három ezüst- és négy bronzérmet, kadett korosztályban pedig két arany-, egy ezüst- és hat bronzérmet sikerült begyűjteni.

A felnőttek között a vb-ezüstérmes Klima Zsuzsa és az Eb-bronzérmes Tóth Beatrix egyaránt a dobogó második fokára állhatott, s mindketten bizakodva várhatják a májusi Európa-bajnokságot.

A felnőttek között Guba Milán (+80 kg), Klima Zsuzsa (60) és Tóth Beatrix (53) végzett a második, Koburger Soma (65), Bechtel Richárd (80), Kis Virág (+60) és Gasparik Kitti (kata) a harmadik helyen. Aranyérmet a kadett korosztályban Lassingleitner Fruzsina (57) és Berki Attila (65) szerzett.