Vágólapra másolva!
A csoportküzdelmek utolsó napján a magyar férfi- és női válogatott is sorsdöntő mérkőzésen szenvedett szoros vereséget, így egyik csapatnak sem maradt esélye az A csoportba jutásra a németországi Garmisch-Partenkirchenben zajló 31. curling Európa-bajnokságon.

A férfiak az utolsó összecsapásukat a nagy rivális észtekkel vívták, és 9-7-re maradtak alul, ezzel pedig a negyedikek lettek a B2 csoportban.

A nők számára két mérkőzés maradt a zárónapra. A magyaroknak először az éllovas csehek ellen kellett jégre lépniük, s remekül harcoltak ugyan, nem tudták megszakítani ellenfelük veretlenségét. Béres Alexandráék így később hiába verték magabiztosan a spanyol gárdát, a feljebb kerülésre esélyt már nem adó harmadik helyen végeztek a csoportban.

A mindkét nemnél kettébontott második vonalból a csoportok első és második helyezettjei rájátszással döntik el a két-két feljutó hely sorát.

Eredmények:
férfiak:

B2 csoport:
Észtország-Magyarország 9-7

A csoport végeredménye: 1. Franciaország 7 győzelem/1 vereség, 2. Észtország és Csehország 6/2, 4. Magyarország 5/3, 5. Hollandia 4/4, 6. Lettország 4/4, 6. 7. Szlovákia 3/5, 8. Andorra 1/7, 9. Horvátország 0/8

A cseh és az észt csapat különmérkőzést vív a rájátszásért.

nők:

B2 csoport:
Csehország-Magyarország 7-5
Magyarország-Spanyolország 11-6

A csoport végeredménye: 1. Csehország 6 győzelem/0 vereség, 2. Lettország 5/1, 3. Magyarország 4/2, 4. Spanyolország 3/3, 5. Horvátország 2/4, 6. Lengyelország 1/5, 7. Szlovákia 0/6