Vágólapra másolva!

Kerékpárral a Zalai-dombvidéken

Szeptember 22-én kétnapos kerékpáros kirándulást szervez a Balázs és Barátai Biciklis Sport Egyesület a Zalai-dombvidéken. A kiszemelt helyre, illetve visszafelé vasúttal történik az utazás.

A túra szombaton hajnali 6 óra 45 perckor kezdődik, igaz ekkor még csak a találkozóval, melyet a szervezők a Déli pályaudvar Alkotás utcai oldalánál tartanak. Az első nap 60 kilométer vár a résztvevőkre, melyet a Zalaegerszeg, Bak, Tófej, Gutorfölde, Lenti útvonalon kell letekerni. Másnap egy tízessel több lesz túra. A Lenti, Tormafölde, Bázarekettye, Nagykanizsa útvonal 70 kilométeres lesz. A csapat várhatóan vasárnap este 21 órakor érkezik vissza.

A túra részvételi díja 11300 forintba kerül, amely tartalmazza az utazási költséget, a kerékpárszállítást, a túravezetést és a szállást, az étkezésről viszont mindenkinek saját magának kell gondoskodnia. A szervezők a túra folyamán végig kísérő autót biztosítanak.

A szervezők a [email protected] címen, illetve a (06-1) 227-6236-os és a (06-30) 962-0477-es számokon adnak bővebb felvilágosítást.

Korábban: