Szerző avatar

Váncsa István

Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Váncsa István

Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat
Legfrissebb elöl
98 db cikk összesen
2014. november
Váncsa István 2014. 11. 03.

A keserű gyönyör

Kétfajta ember van, az egyik szereti a keserűt, a másik nem szereti. Utóbbi baj.

2014. október
szarvasgomba 2014. 10. 09.

A konyha gyémántja

Minden, ami tudni akart a drága és titokzatos szarvasgombáról.

2014. szeptember
padlizsán 2014. 09. 15.

Sajtos padlizsángolyók

padlizsán 2014. 09. 15.

Ricottával és padlizsánnal töltött paprika

padlizsán 2014. 09. 09.

Túl a padlizsánkrémen, a ratatouille-on és a muszakán

Nem ismerjük eléggé ezt a csodálatos zöldséget, ami ráadásul gyümölcs, és eredetileg fehér volt.

2014. augusztus
dinnye 2014. 08. 18.

Váncsa István: A spirituális dinnyeevés tizenkét pontja

Még dübörög a dinnyeszezon, arra a kis időre Váncsa mester segít meg minket egy összefoglalóval.

birka 2014. 08. 08.

Váncsa István: birka, avagy az öregkor szépségei

A kunsági birka nem szingliknek való eledel, és nem is a meghitt családi bográcsozások kulináris rítusa.

2014. június
fagylalt 2014. 06. 30.

Váncsa István: A mézízü sörbettől a lóhúsfagylaltig

A a fejlődés megállíthatatlan, Japánban már létezik angolnafagylalt, tintahalfagylalt, polipfagylalt, marhanyelvfagylalt és még annyi minden.

fagylalt 2014. 06. 30.

Mangókulfi

fagylalt 2014. 06. 30.

Citrom semifreddo nyári bogyós gyümölcsökkel