Szex
Egészség
Babázó
Társkereső
Szórakozás
Fórum
Óra - ékszer
Élet
Lélekbúvár
Társadalom
Tv-műsor
[origo] téka
Horoszkóp
Rendeljen ékszert!
Erotikus háttérképek

SztakiSzótár
Keresett kifejezés:
Linkajánlat

Fókusz Videó
DVD, mozi, szexshop, forgatások. Nem kíváncsi?

LuxX Videó
DVD és videókazetták nagy választékban. Rendelhet az interneten is!

Hogyan készítsünk szexlevest?
A stimuláló tulajdonságokkal bíró leves elkészítéséhez az alábbi hozzávalókra van szükséged...

Black Dream
Webáruház a sötét vágyaknak.

Szexinfo.hu
Szexuális felvilágosító, ismeretterjesztő anyagok.

Tantrikus erogén masszázs
Gyakorlati útmutató a Harmonet oldalain.

Szexterápia
Dr. Molnár Tamás szexuálpszichológus oldala

Az emberi szexualitás evolúciója
Jared Diamond: Miért élvezet a szex? című könyvéről

Szexi operátorlogok
Operátorlogók szerelem témakörben.

Global Sex Survey
A Durex világszex-felmérésének kérdőíve. Nézze meg az előző évek eredményeit is!


Gyorskeresés

Címlaplány kerestetik
2005. július 22., péntek, 17:05|Utolsó módosítás: 2005. július 22., péntek, 18:59

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Elindult a VIVA és a CKM közös akciója, melyre annyi szépség jelentkezett, hogy az esélyesek számát hosszas válogatás után is csak ötven főre sikerült csökkenteni. Az első fotózáson ott járt az [origo] stábja is: videón és képen egyaránt rögzítettük a csábos, szexis lányokat.


Forrás: [origo]
Videó
Ilyen, amikor tizenöt lány bikiniben pózol!
Volt aki a felsőjét is levette!
Sportos, izmos, nádszál, szőke, barna - nézd meg a legesélyesebb lányokat!

A héten tartották a VIVA és a CKM közös műsorának első fotózását. Ezzel egy többfordulós verseny kezdődött el, melyben ötven lány feszül egymásnak. A műsorba bárki nevezhetett, aki elmúlt 16, de nincs 25 éves, és nem szerepelt még címlapon. A cél tehát megtalálni az ország legdögösebb amatőr modelljét, fődíjként pedig a nyertes pózolhat majd a CKM-en novemberben.

Egy tágas stúdió, fények és laza zene adta meg a háromnapos fotózás alaphangulatát, a légkör mégsem maradhatott ilyen nyugodt. A lányok ugyanis igencsak felpörgették a hely hangulatát a jelenlévőkével egyetemben. Egyik után érkezett a másik, egy nap alatt vagy tizenöt kivételes szépség fordult meg a stúdióban, egymást váltva. A legtöbben, amikor megérkeztek, még bátortalanul jelezték, hogy a fotózásra érkeztek, de hamarosan mindannyian felengedtek. A lányok némi bátorítás és szépítés után gyorsan hozzászoktak, hogy most körülöttük forog a világ.

"Profi csapattal dolgozhattam, akik segítettek kihozni belőlem a maximumot, és olyan arcomat mutathattam meg, amit még én sem igazán ismertem" - üzente a jelentkezőknek Patrícia, a VIVA műsorvezetője, aki a tavaly augusztusi szám címlaplánya volt. Két fodrász és sminkes dolgozott azon, hogy a lányokat "hétköznapi" szépségekből igazi modellekké varázsolják. Na nem mintha sok átalakításra lett volna szükségük, egy gyors hajigazítás és smink után úgy festettek, mintha a magazinból léptek volna elő.

Az esélyek egyenlők voltak: egy piros bikini, más semmi. Volt olyan is, aki a melltartóját is ledobta, de ez persze nem volt kötelező, habár a jelenlévők igen hevesen reagáltak a produkcióra - tegyük hozzá. A lányok közül néhányan még esetlenül álltak a fényképezőgép elé, és több útmutatásra szorultak, mások ügyesen pózoltak. Akadt olyan is, aki bár állította, hogy ez élete első igazi fotózása, olyan profinak tűnt, hogy Nánási Pál fényképész csak helyeselni tudott kamerája mögül.

Fotó: Takács Miklós

A legtöbb lány csak azért jelentkezett a műsorba, hogy magának bizonyítson, mégis ezen a célon jócskán túllőttek. Nemegyszer a stáb tagjai sem tudtak úrrá lenni magukon a formák láttán, és szakmai szerepüket félretéve legeltették szemüket az idomokon. Nánási elárulta, hogy megvannak már saját kedvencei, de nyolc-tíz lány közül bármelyikük esélyes lehet a győzelemre, és persze ki tudja még, mit hoz a jövő. A paletta mindenesetre nagyon széles: sportos, izmos, nádszál, szőke, barna, sőt még az extrém stílus is felvonult, piercingekkel, tetoválásokkal - a legkülönfélébb helyeken.

A műsort augusztus végétől sugározza majd a zenetévé, de ennél többet még nem árultak el a készítők. Baranyai Szabolcs, a VIVA marketingmenedzsere annyit tett hozzá, hogy a szakmai zsűriben benne lesz Nánási Pál, valamint Pantl Péter, a CKM főszerkesztője is, és hogy nem csak a pózolásra lesznek kíváncsiak, de számos feladattal is meg kell majd birkózniuk a lányoknak.

[origo]Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Zrt. © Minden jog fenntartvaFórum


Szexmasszázs

Milyen nő kell egy férfinek

Szexuális ajzószerek

12,8 cm az átlag?

Segítsetek, még szűz vagyok!

Milyen a jó pornófilm?


TIPP


szexportálok


szexvideók


óvszerek


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!

[origo] ABC

Ashole's erotika, Mellesleg, Golden Gate, Magyar lányok, Clio.hu, Pina.hu, Celebnet

Partnerek

Forrás: --

Forrás: Orgazmus Service

Forrás: [origo]