Fórum Sziget 2000 Térkép [origo] ajándékok a szigeten Axelero Meeting Point Korábbi fotók

Utolsó hajnali részegség

Amikor a sátorcövekeken megcsillan az első napsugár az utolsó Sziget éjszaka utáni hajnalban, akkor eljön a szemérmes pátosz ideje. Ilyenkor a legjobb, ha a Sziget egyik sörözőjében idén legutolsóként elhangzó Perfect day című számra vadidegenek tekergetik egymás felé kosztól ragacsos végtagjaikat, és azt gondolják táncolnak, és jövőre tizedszer is itt nyaralunk, reméljük.

A rossz és a csúf - Sziget vitriolban

Miért megy egy olyan rendezvényre az ember fia, amely akármelyik oldaláról megvizsgálva egyaránt undorítónak mutatkozik? Mert évente csak egyszer van, és Szigetnek hívják, azér'.

Torgyán rajong a Szigetért

Több zuhanyzót, mosdót, esovédo sátrat és egy medencét szeretne látni a Szigeten Torgyán József, aki délután sorra látogatta a programokat és - mint mondta - nagyon tetszett neki minden. Az FKGP elnöke kiállt a melegek mellett.

Hosszú hétvége

"Akkor ma már visszafogom magam. Még ez a boroskóla, aztán megnézzük a Cinetripet, és háromkor mindenképpen lefekszem aludni, mert tegnap is reggelig buliztunk, és holnap nagyon pörgős lesz, szóval ma maximum háromig, de lehet hogy addig sem." - magyarázta elszántan hajnali négykor egy órával korábbra vonatkozó, de még megvalósíthatónak remélt terveit egy lány, aki egy ismerős ismerőse, mint mindenki persze.

Ha az értelem elalszik, előbújnak a szörnyek

Másfél nap italozással összekötött csellengés a Szigeten tökéletesen elegendő volt ahhoz, hogy mindenki bátran vállalja azokat a kis gátlástalanságokat, amelyeket egyébként filiszter öntudata mögé rejt.

Ez a pálya

A Diáksziget rendezvények kilenc éves történetében idén építették be a szervezők legjobban az Óbudai Szigetet. A rengeteg sátor, színpad, vurstli és bazár a szponzorok pénzéből épült, így reklámból is rekord sok látható az idén. A formai változások ellenére a Sziget első napja épp olyan volt mint korábban: sátorverés és mászkálás a még zöldellő füvön.

Nem lesz szex a Sziget melegsátrában

Tarlós István óbudai polgármester akarata ellenére megkezdte működését a meleg felvilágosító sátor a Pepsi Szigeten. A sátor szervezői szerint a sátor körüli botrány bizonyítja, szükség van felvilágosító munkájukra, mert tevékenységük ellenzői tudatlanok és intoleránsak. A sátor programjai pedig pont a tudatlanság és a türelmetlenség elleni küzdelem jegyében telnek.

Megint Sziget - 350 ezer ember is lehet a budapesti nyár immár meghatározó rendezvényén

Minden korábbinál nagyobb bulira és a tavalyi 324 ezres nézőcsúcs megdöntésére számítanak a szerdán induló Sziget szervezői. A fesztivál körüli, a homoszexuálisok helyszíni jelenlétével kapcsolatos politikai botránysorozat után reményeik szerint csak a szórakozásról fog szólni az idei rendezvény.

Korábbi képek