ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Szőke győzelem - Shanna nem hagyja magát
2002. január 28., hétfő, 13:11|Utolsó módosítás: 2002. január 28., hétfő, 17:14

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sorozatos szépségverseny-győzelmek sarkallták Shanna Moaklert arra, hogy összecsomagoljon, és nyugat felé vegye az irányt.

"Első udvarhölgy lettem a Miss USA-versenyen, és jól emlékszem, milyen volt látni a tévében az első helyezett lányt, ahogy a Miss Universe-versenyt megnyerte" - meséli. "A telefonom azonnal elkezdett csengeni. Megkaptam a Miss USA-koronát, és utazhattam Los Angelesbe!" A huszonhat éves Rhode Island-i születésű lány, aki tizenöt évesen kezdett modellkedni, a Pacific Blue című tévésorozat fondorlatos rendőrnőjeként debütált színésznőként. "Olyan voltam, mint Heather Locklear a Melrose Place-ben - intrikus. Olyan dolgokat kellet eljátszanom, amiket az életben sosem tettem volna meg."

Néhány moziszerep után (például a Nászok ászában, vagy a Love Stinks-ben) Miss Februárnak arra is volt ideje, hogy korábbi vőlegényével, Oscar De La Hoyával felnevelje a húgát, Atianát. Amikor a bokszoló nyilvánosan szakított vele, Shanna hatvankét és félmilliós pert indított ellene, ami még mindig folyik. "Pokoli, kegyetlenül rossz volt látni őt a Latin Grammy Díjkiosztón egy másik nővel" - mondja. "Nem tudom, miért akart ennyire megbántani, de az biztos, hogy sikerült neki." Új barátjával, Dennis Quaiddel (aki hasonlóképpen szakított Meg Ryan-nel) a férfi zenekarának, a Sharksnak egyik Los Angeles-i fellépése után találkozott. "Az egyik ok, ami miatt Dennis és én egymásra találtunk az volt, hogy őt is megalázóan, nyilvánosan hagyták el, így megértett engem. Ő nagyon tehetséges színész, akit borzasztóan alábecsülnek." Bár Quaid már negyvenkét éves, Shanna félresöpör minden megjegyzést, ami a köztük lévő huszonegy évnyi korkülönbségre vonatkozik. "Jobb a teste, mint egy huszonöt éves srácnak és határtalanul sok energiája van."

(PLAYBOY)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!