ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kristy Swanson, a csodálatos vámpír
2002. december 18., szerda, 13:22|Utolsó módosítás: 2002. december 18., szerda, 14:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Kristy Swansonnak gyilkos pillantása van. Talán ez is közrejátszhatott, hogy  elnyerje annak a Buffy, a vámpírölő című filmnek a főszerepét, amely aztán az egész Buffy-jelenséget elindította.


Forrás: PLAYBOY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristy valami újat hozott a vászonra: ­ szépséget, észt, sportos külsőt. Elégedett, hogy kezdetben ő egyengette a mostani tévésorozat útját. "Amikor a sorozat beindult és sikeres lett, az borzongató érzés volt. Akkoriban nem játszottak a tévékben egyetlen olyan sorozatot sem, amiben lányok lettek volna a hősnők ­ például olyanok, mint Nancy Drew szerepe, amin én is felnőttem. Szóval úgy éreztem, ez igazán nagy dolog."

Ami azokat a vámpírokat illeti, akiket Buffyként cserkészett be és döfött át karóval, Kristy nincs száz százalékig meggyőződve róla, hogy csupán a filmekben és a legendákban léteznek: "Vámpírok? Bizonyos szempontból hiszek bennük. Nem úgy gondolom, hogy léteznek olyan lények, akik az emberek nyakába mélyesztik a fogukat és kiszívják a vérüket, hanem a Jóban és a Gonoszban hiszek."

Kristyből sztár lett a Buffy, a vámpírölő-ben, de még jóval a film előtt vágott bele a szórakoztatóiparba. Kilencéves kora óta szerepel reklámokban. "A szüleimnek először egyáltalán nem tetszett -­ nem valami showbizniszes családból származom. Egyszer jött egy lehetőség. Aztán ebből egyre több alkalom kínálkozott, még a mozifilmek világa is." Ahogy mondja, korai tapasztalatai döntőek voltak életében: "Nem jött hirtelen a siker. Még ha mint gyerekszínészre gondoltam is magamra, de soha nem úgy, mint gyereksztárra. Nem volt semmi, ami megnehezítette volna az átmenetet a felnőtt karrierbe. Keményen dolgoztam, és képes voltam rá, hogy rengeteg tapasztalatot halmozzak fel, közben azonban könnyen mozogtam a különböző területek között."

Íme egy pár száraz tény az életéből: Kristy első filmjében Simone Adamlee szerepét játszotta a Ferris Bueller szabadnapja című opuszban. (ő az egyetlen, aki elmondja az egyik tanárnak, hogy Ferris beteg: "A legjobb barátom nővérének a barátjának a bátyjának a barátnője hallotta egy fiútól, aki ismeri azt a gyereket, aki azzal a lánnyal jár, aki látta Ferrist kimenni a 31 Flavorsban a múlt éjjel. Azt hiszem, elég súlyos lehet.") A Buffy óta tucatnyi filmben játszott már, többek között Joe Pescivel, Charlie Sheennel, Ice Cube-bal, Michael Madsennel, Laurence Fishburne-nel, Joe Pantolianóval és Billy Zane-nel. Kristy legutóbb Adam Sandlerrel szerepelt együtt a Big Daddy-ben és Sean William Scott-tal, ­ akit mindenki csak Stiflerként emleget ­a Dude, Where's My Car? című moziban. Kedvenc Kristy Swanson-filmünk persze a John Singleton rendezte egyetemi dráma, a Higher Learning. Ennek egyszerű a magyarázata: az, ahogyan Kristy megcsókolja Jennifer Connellyt. "Igen, természetesen Jennifer nagyon jól csókol, de ez azért egyáltalán nem könnyíti meg a szerelmi jeleneteket" ­- mesél a dologról.

Egyébként Kristy nem kifejezetten a hollywoodi csillogás megszállottja: "Nem olvasom az Elle-t, sem a Vogue-ot. Szeretem a farmert és a pólót. Megvan a magam kis családja, akikhez rendszeresen hazalátogatok. Vannak barátaim, akikkel eljárok szórakozni, vacsorázni vagy egymás lakására bulizni. Van egy kutyám, és túrázni járok. És ezek mellett dolgozom." Egyik fő foglalatossága, hogy karban tartsa híresen formás testét. Inkább kocogni megy egy parkba, mint hogy partikra sminkelje magát. Személyi edzője igen komolyan veszi a dolgot ­ ő az tréner, aki Angelina Jolie-t készítette fel a Tomb Raider-ben játszott Lara Croft harcjeleneteire. "Aktív pihenés ­- magyarázza Kristy. Ugrókötelezés, boksz, kardio-fitnesz, súlyemelés. Harcművészetekkel is foglalkoztam egy picit. Délutánonként magamban sportolok: futok, vagy terem-falmászásra járok."

A decemberi Playboy további ajánlata:
Christina Santiago - a latin lány magasra tette a mércét
Álomautó - dübörög a Bentley project
Bárdos András - Becsvágy és boldogság
Éva, az örök nő

(PLAYBOY)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!