ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Mónika már vigasztalódik
2003. február 3., hétfő, 9:07

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Erdélyi Mónika, az RTL-Klub kibeszélőshow-jának műsorvezetője múlt héten a Blikknek bevallotta, hogy ötévi együttélés után december közepén szakított párjával. Akkor azt állította, hogy egyedül van, és keresi az új szerelmet. Most azonban kiderült, hogy már a szilveszter éjjelt is egy másik férfi oldalán töltötte Sopronban.


A Blikk értesülései szerint Erdélyi Mónika egy közgazdász társaságában érkezett december 29-én Sopronba, hogy öt napos pihenőjét eltöltse. Közös szobát béreltek egy szállodában, melynek erkélye a közeli erdőre nézett. Velük tartott Mónika néhány kollégája is az RTL-Klubból, ám a pár többnyire kettesben maradt.

A hotel bárjának pincérnője rendkívül rokonszenves személyiségnek ismerte meg Mónikát. Csak azon csodálkozott, hogy a műsorvezetőnő egy aznapi lapban úgy nyilatkozott: gyereket szeretne Tábor Csabáról - márpedig a kíséretében lévő férfi nem ő volt, ez a fénykép alapján egyértelműen látszott. Később észrevette, hogy a pár feltűnően kerüli a nyilvánosságot.

Az étterem dolgozói elmesélték, hogy a pár szilveszterkor is visszafogottan szórakozott. Kettesben üldögéltek asztaluknál, és csupán beszélgettek. Még a táncparkettre sem merészkedtek fel. Mónika később így kommentálta az estetet:

"Az illető úr régi barátom. Miután hatévi ismeretség után szakítottunk Csabával, nagyon sokat segített nekem abban, hogy lelkileg talpra álljak. Olyan állapotban voltam, hogy eredetileg sehová sem akartam menni, és senkivel nem akartam együtt mulatni szilveszterkor. Az volt a tervem, hogy ezt az estét otthon töltöm egyedül. Végül a barátaim csaltak le Sopronba, mert nem akarták, hogy magányosan köszöntsem az új évet. Mindenesetre a régi patinás soproni szálloda indiszkréciója felháborított."

(Blikk)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!