ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Sandra Bullock titkos románca
2003. február 4., kedd, 12:00|Utolsó módosítás: 2003. február 4., kedd, 12:13

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sandra Bullock - aki szinte minden interjúban magányosságáról és a gyerek utáni vágyáról vall - egy éve titkos viszonyt folytat. Választottja egy nála 17 évvel fiatalabb színészkollégája, akit a Kísérleti gyilkosság című film forgatásán ismert meg. Ezzel a korkülönbséggel kenterben verte az összes olyan hollywoodi dívát, aki fiatalabb partnert választott. 


Forrás: MTISandra Bullock alaposan megtévesztette a nyilvánosságot. Több mint egy éve panaszkodik arról, hogy magányosnak érzi magát, és ha kell, a karrierjét is feláldozná egy megértő társért. Még azt is bejelentette, hogy az elkövetkezendő egy évet annak szenteli majd, hogy apát találjon születendő gyermekének. Végtére is lassan 40 éves lesz (idén még csak 39).

Aztán a Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice) című vígjáték forgatásán olyan jó viszony alakult ki közte és Hugh Grant között, hogy már a szerelmükről pletykáltak. Állítólag még Bullockot is hidegzuhanyként érte a hír, hogy Grant csak egy futó kalandra gondolt - mint nyilatkozta. Kettejük civódó, pajkos kapcsolata azóta is állandó témája a sajtónak.

Sandra Bullock azonban leleplező bejelentést tett a napokban. Bevallotta, hogy egy éve titkos viszonyt folytat Ryan Gosling kanadai színésszel, aki partnere volt a Kísérleti gyilkosság című krimiben. A meglepő azonban nem is az, hogy ilyen hosszú ideig képesek voltak titokban tartani a románcukat, hanem az, hogy 17 év korkülönbség választja el őket egymástól - a hölgy javára. Gosling még csak 22 éves, és a pályája elején tart.


Ajánlat


A Kísérleti gyilkosság hivatalos honlapja
A Két hét múlva örökké honlapja

Noha Bullock nem az egyetlen befutott sztár, aki fiatalabb partner oldalán találja meg a boldogságot, ilyen nagy korkülönbségre még nemigen akadt példa. Madonna, Naomi Watts, Demi Moore és Kylie Minogue is alig lépte túl a 10 év korkülönbséget.

Az őszinte bejelentést követő felhördülés természetesen zavarta Bullockot. "Kimondottan idegesítő, hogy állandóan a korkülönbségre hivatkoznak. Rengeteg nagypapa van, aki Barbie babákkal randevúzik Hollywoodban. A másik változat miért annyira elfogadhatatlan? Ha egy kapcsolat szereteten és kölcsönös tiszteleten alapszik, biztonságot nyújt, és jobb emberré válsz általa, akkor csakis ez számít. A szüleim soha nem mondták, hogy ehhez vagy ahhoz kell feleségül mennem, ezért mindig nyitottan álltam a kérdéshez. Végtére is, ha valami boldoggá tesz, azért bátran ki kell állnod!" - nyilatkozta.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!