ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jude Law diszkrécióért esdekel
2003. február 12., szerda, 10:14

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Jude Law és felesége, Sadie Frost nyilatkozatot tettek közzé, melyben bevallják, hogy kapcsolatuk válságba került, ugyanakkor szinte könyörögnek azért, hogy a megrázó időszakot a sajtó kizárásával oldhassák meg. A válásukról felröppent pletykák egyelőre tévesnek bizonyultak.


Forrás: HölgyfórumJude Law és felesége, Sadie Frost sokáig Nagy-Britannia álompárja volt, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben rémálommá változott. Előbb Sadie Frost depressziója került nyilvánosságra - mely közvetlenül harmadik gyerekük születése után tört rá -, majd a hírek szerint szanatóriumba került. Férje pedig állítólag Nicole Kidman karjaiban vigasztalódott, akivel a Cold Mountain című film forgatásán került közelebbi kapcsolatba. Ezt azóta Nicole Kidman cáfolta a sajtóban. Pár napja már arról lehetett hallani, hogy a színész-házaspár egy esetleges válóper részleteiről faggatott ügyvédeket.

Jude Law és Sadie Frost most úgy döntött, hogy tisztába teszi a helyzetet. Egy nyilatkozatot tettek közzé, melyben tapintatot kérnek. Bevallják, hogy házasságuk "bonyolult periódust vészelt át az elmúlt hetekben", és kifejezik abbéli szándékukat, hogy "rendezzék viszonyukat". Majd rátérnek a média velük szemben tanúsított magatartására: "Köszönettel tartozunk a sajtónak azért, ahogy mostanáig viseltettek velünk szemben, azért a tiszteletért, amit eddig a részéről tapasztalhattunk. Ennek alapján kérünk minden újságírót és riportert arra, hogy adják meg nekünk most is az emberi méltóság, és a privát szféra megőrzésének jogát, amire most oly nagyon szükségünk van. Amennyiben bármi jelentős változás történik az életünkben, ígérjük, hogy mi leszünk az elsők, akik ezt közzéteszik egy hasonló nyilatkozatban. Köszönjük megértésüket."

Jude Law-t ráadásul más tragédia is sújtotta: elvesztette szeretett nagymamáját. Hétfőn vett részt a temetésen. Sajtófőnöke, Simon Halls így beszélt erről: "Az egész családnak nehéz időszakon kell keresztülmennie. Jude fájdalma pedig többszörös, hiszen a nagymamájával nagyon közel álltak egymáshoz. Még az Atlanti-óceánt is átutazta azért, hogy jelen lehessen unokája Broadway-premierjén." A szóvivő egyúttal azt is elárulta, hogy a házaspár válását megszellőztető hírek csak találgatások, az ügy korántsem tart ebben a fázisban.

Sadie Frost édesanyja, Mary Davidson szintén úgy nyilatkozott, hogy lánya nem kíván elválni Law-tól, épp ellenkezőleg: minden erejével a házasság rendbehozásán fáradozik.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!