ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A Hello! bocsánatot kért
2003. február 18., kedd, 10:20|Utolsó módosítás: 2003. február 18., kedd, 10:21

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Hello! című brit bulvárlap tulajdonosa, Eduardo Sanchez Junco bocsánatot kért Catherine Zeta-Jonestól és Michael Douglastől mindazért a sérelemért és stresszért, melyet az esküvőjükről közölt paparazzi-képek okoztak nekik. A két fél között zajló per azonban ezzel még nem ért véget.


Forrás: MTICatherine Zerta-Jones Oscar-jelölésénél is fontosabb hír a brit sajtóban, hogy hol tart épp a Hello! magazin ellen indított pere. A jogi eljárás apropója az volt, hogy míg a Zeta-Jones-Douglas házaspár az OK! magazinnak adta el esküvőjük exkluzív fényképezési jogát (1,75 millió fontért), addig a Hello! egyik leleményes lesifotósa bejutott a lakodalomra, és titokban fényképeket készített. Ezek a felvételek egy nappal korábban láttak napvilágot, mint az OK! "hivatalos" képei, és ráadásul az ara szerint előnytelen, negatív fényben ábrázolták őket.

A per hetek óta húzódik, és közben mindkét fél kitett magáért annak érdekében, hogy győztesen kerüljön ki belőle. Zeta-Jones például a múlt héten adta elő magánszámát, melyben elfúló hangon ecsetelte, mennyire megviselte őt a hercehurca. "Letörtnek, meggyötörtnek és mérgesnek éreztem magam, mikor megláttam a képeket" - vallotta a tárgyalóteremben. Majd hozzátette, élete legszebb napját rémálommá változtatta az eset. "Olcsó és ízléstelen felvételek, melyeket minden menyasszony gyűlölne látni magáról" - mondta.

Férje pedig helyeslően bólogatott, és megerősítette véleményében:  "Valóban bicskanyitogató, arrogáns cselekedet volt, mely mindkettőnket felzaklatott."


Ajánlat


A Hello! internetes megjelenése

Eduardo Sanchez Junco, a Hello! tulajdonosa előbb úgy nyilatkozott, hogy a színésznő nem a privát szférát, hanem a profitot hiányolja elsősorban. Végtére is a per tétje nem kevesebb, mint 500 ezer font. A Hello! pedig eddig sem áldozott sok pénzt az esküvőért, hiszen a laptulajdonos állítása szerint nem is versenyeztek az OK!-val a "hivatalos" képek megvásárlásáért. Gazdasági megfontolások alapján döntöttek az olcsóbb megoldás mellett: paparazzit küldtek a helyszínre. Mr. Sanchez az ő elmeséléséből tudta meg, hogy az ifjú pár egyszer sem táncolt közösen a lagzin, és hogy a vőlegény egy jachtot ajándékozott fiatal feleségének.

A tulajdonos tegnap meggondolta magát, és visszafogott kezdeti hevületéből. A Hollywood Stars munkatársának úgy nyilatkozott, hogy sajnálja a történteket, és elnézést kér a színésznőtől a kellemetlenségekért. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy kissé eltúlzottnak találja Zeta-Jones feldúltságát.

"Meglepte Önt a színésznő zaklatott lelkiállapota?" - kérdezte a riporter. "Bizonyos fokig igen. Azt hiszem, kicsit aránytalan volt a sértettsége, és túlérzékeny a viselkedése. Mindazonáltal sajnálom, ha így érzett, és hajlandó vagyok megkövetni" - jelentette ki. Ez azonban még nem jelenti, hogy a per véget ér, és további fejlemények várhatóak az ügyben.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!