ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Válságban Affleck és Damon barátsága
2003. február 27., csütörtök, 9:50|Utolsó módosítás: 2003. február 27., csütörtök, 9:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A híresztelések szerint Hollywood két fiatal titánja, Ben Affleck és Matt Damon összekülönbözött egymással. Erre lehet következtetni az utóbbi időben elhangzott nyilatkozataikból, és most már friss ütésnyomokból is, mely testükön éktelenkedik. Egyelőre azonban mindketten elutasították, hogy bármilyen magyarázatot adjanak a sérülések eredetére.


Ben Afflecket és Matt Damont gyerekkoruk óta tartó barátság fűzi össze, és filmes karrierjüket is együtt kezdték. A Good Will Hunting című film forgatókönyvét közösen írták, és mindketten szerepeltek is benne. Kezdeti sikereik is párhuzamosan érték őket: előbb a forgatókönyvért érdemelték ki a legrangosabb díjakat (így a Golden Globe-ot és az Oscart), mad több filmszerepet is kaptak.

Együtt szerepeltek Kevin Smith szinte összes filmjében, így a Dogma, a Comic Strip: Képtelen képregény, legutóbb pedig a Jersey Girl című alkotásban. Féltékenységre mostanáig semmi okuk nem volt: az évek során mindketten világsztárok lettek, és Hollywood élvonalbeli alkotóival dolgoztak.

A magánéletük pedig úgy fonódott össze, hogy Damon beleszeretett Affleck személyi asszisztensébe, Odessa Whitmire-be, és el is jegyezte. Konfliktusuk eredeti forrása állítólag Affleck mostani barátnője, Jennifer Lopez, aki éppen a Jersey Girl című filmben került a fiúk közelébe. Damon nem örült barátja választásának, de természetesen nem avatkozott közbe.

A köztük lévő feszültség azonban nőttön nőtt, míg végül tettlegességre is sor került. Affleck sérüléseit látva egy újságíró megkérdezte, hogy barátjától származnak-e, és ő egyszerűen "igen"-nel felelt. A brit The Sun lap szerint, a Stuck on You című film forgatásán Damon is nagyon levert hangulatban volt, és "úgy nézett ki, mint akinek nagy fájdalmai vannak." Ő azonban még barátjánál is zárkózottabb, így nem lehetett szóra bírni az üggyel kapcsolatban.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!