ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jolie és Cage bimbózó románca
2003. június 19., csütörtök, 12:00|Utolsó módosítás: 2003. június 19., csütörtök, 12:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nicolas Cage és Angelina Jolie együtt, egyre több nyilvános helyen. Eleinte csak barátként, most már azonban inkább szerelmespárként. Mindeközben arra készülnek, hogy a Tolvajtempó után újra közös filmet forgassanak.


Forrás: MTIA férfi-nő barátságok könnyen átfordulhatnak szerelembe - mint ahogy Angelina Jolie és Nicolas Cage esete is példázza. A két híresség a Tolvajtempó című közös filmjük forgatásán ismerkedett össze három évvel ezelőtt. Akkoriban mindketten komoly kapcsolatban éltek: Jolie Billy Bob Thorntonnal, Cage pedig még első feleségével, Patricia Arquette-tel. Egymás iránti vonzalmuk tehát csak egy barátság keretein belül maradt.

Az eltelt három évben azonban mindkettejük élete nagyot változott. Jolie örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút, és elvált Thorntontól. Cage pedig előbb Arquette-tel kötött házasságát bontotta fel, majd szélsebesen elvette és elhagyta Lisa-Marie Presleyt is. Most tehát mindketten facérok.

A magánéleti válságok legjobb gyógymódját alkalmazták mindketten: a munkába menekültek. Jolie egyetlen év leforgása alatt elkészítette a Tomb Raider második részét, a Beyond Borders című filmet, és a The World of Tomorrow című alkotást - egyelőre mindhárom a premierre vár.

MGMCage pedig leforgatta a Matchstick Men című filmet Ridley Scott rendezésében, leszerződött John Woo új alkotására, a Land Of Destiny-re, és épp Jolie édesapjával, Jon Voighttal dolgozik a Ghost Ride című produkcióban.

Közben pedig egy véletlen találkozás újra egymás útjába sodorta őket. Először a Brit Filmakadémia díjkiosztó ünnepségén és az azt követő partin mutatkoztak együtt, akkor még valóban csak barátokként. Később rádöbbentek, hogy mennyi közös pontja van az életüknek: mindketten Los Angelesben nőttek fel filmes családban, a Beverly Hills Highschoolban érettségiztek, és megtapasztalták a nyilvánosság előtt zajló párkapcsolatok minden áldását és átkát. Nem csoda hát, ha tökéletesen megértik egymást. 


Linktár


Angelina Jolie linkek
Nicolas Cage linkek

Kapcsolatuk ráadásul nemcsak a való életben, hanem a vásznon is testet ölt: együtt készítik majd az 1973-as The Wicker Man újraforgatott változatát.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!