ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jennifer Aniston és Brad Pitt a legszebb a világon
2003. július 1., kedd, 12:16|Utolsó módosítás: 2003. július 2., szerda, 9:03

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Sky One televíziós csatorna felmérése szerint Jennifer Aniston és Brad Pitt a világ legszebb híres házaspárja. David és Victoria Beckham azonban romantikusabbak náluk, ahogy Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas is, bár a szavazók többsége nem hisz abban, hogy a színészházaspár kapcsolata a sírig tart majd.


Forrás: MTI
Aniston és Pitt - a győztes páros
Ajánlat
Jennifer Aniston honlapja
Brad Pitt honlapja
Linktár
Jennifer Aniston linkekBrad Pitt linkek
Fórum
Ki a legszebb külföldi színésznő?
Ki a legnagyobb sztár Hollywoodban?

A Sky One televíziós csatorna felmérése szerint Jennifer Aniston és Brad Pitt a világ legszebb híres házaspárja. Az álompáros közel kétszerannyi szavazatot kapott, mint David és Victoria Beckham, akik a második helyre szorultak.

Ben Affleck és Jennifer Lopez szintén előkelő helyet foglal el a ranglistán, ahol többek között olyan nevek szerepelnek, mint Olivier Martinez és Kylie Minogue vagya az itthon kevésbé ismert focista Jamie Redknapp és felesége, Louise.

A felmérés szerint Brad és Jennifer szebbek ugyan Davidnél és Victoriánál, viszont kevésbé szeretik egymást. A Sky One kérdőívének kitöltői úgy gondolják, a brit focista és egykori popsztár felesége mindenképp romantikusabbak amerikai riválisaiknál. A házastársak között lévő nagy korkülönbség ellenére - vagy épp ezért - ez egykori modell Heather Millsnek és az ex-Beatle Sir Paul McCartneynak, valamint Catherine Zeta-Jonesnak és Michael Douglasnak is bizalmat szavaztak a csatorna nézői - legalábbis ami a romantikát illeti. Arról ugyanis már nincsenek meggyőzve, hogy kapcsolatuk kiállja az idő próbáját. Véleményük szerint utóbbiak esetében meglehetősen nagy a valószínűsége annak, hogy közös életük válással végződjön.

Ennél is nagyobb esélyt látnak viszont Norman Cook és Zoe Ball párosának szétválására. A Fatboy Slim néven ismert híres DJ és a rádiós műsorvezetőnő nemrégiben különköltöztek, mert Fatboy felesége titkolt viszonyt folytatott férje egyik kollégájával. Ennek ellenére mindketten hangsúlyozták: hisznek a kapcsolatukban, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy rendbe hozzák házasságukat. Zoe és Norman azóta újra együtt élnek, ám a jelek szerint a közvélemény nem jósol nagy jövőt a kapcsolatuknak.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!