ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Angelina Jolie kitagadta az apját
2003. augusztus 12., kedd, 10:29|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 12., kedd, 10:46

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Angelina Jolie és édesapja, Jon Voight viszonya sosem volt harmonikus, pedig a két hollywoodi sztár többször is kísérletet tett a közeledésre. Legutóbb a Lara Croft Tomb Raider második részének forgatásán kerültek közelebbi kapcsolatba, de a pár hetes közös munka után hamar összevesztek. A harag ezúttal tartósnak tűnik, legalábbis Jolie részéről.


Forrás: ORIGO"Nem tudok többé úgy tekinteni magunkra, mint apa és lánya" - nyilatkozta Angelina Jolie nemrég. A színésznő egy televíziós interjúban azt is elmesélte, hogy miért távolodott el végleg az édesapjától. A hosszú idő óta tartó családi viszályra Jon Voight egy kegyetlen húzása tett pontot.

A veterán színész tavaly együtt forgatta lányával a Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője című filmet, és nyilatkozatai szerint ezidő alatt sikerült közelebb kerülniük egymáshoz. Mindenhol azt emsélte, hogy a szünetekben sokat beszélgettek, és próbálták megérteni egymást. A film pár héttel ezelőtt került az amerikai mozikba, és a körülötte folyó kampány során egy meglepő epizód került napvilágra.


Ajánlat


A Lara Croft Tomb Raider 2 honlapja

Linktár


Angelina Jolie linkek

Angelina Jolie egy tévéinterjúban így emlékezett az utolsó találkozásukra: "Apám elkísért a repülőtérre, amikor az UNICEF képviseletében külföldre kellett utaznom. A kocsiban ültünk, és egy levelet adott át nekem, hozzáfűzve, hogy a megmásíthatatlan igazság van benne. Gyanútlanul vettem át tőle, és azt mondtam: 'Ez csodálatos, szeretlek, apa, köszönöm.' Később felnyitottam a levelet és elolvastam. Azt írta benne, hogy rossz ember vagyok. Nagyon kiborítottak a sorai, és körülbelül száz választ fogalmaztam meg magamban, de aztán úgy döntöttem, hogy ez az ember nem ér nekem annyit, hogy megtiszteljem a véleményemmel. Többé nem tekintem magunkat úgy, mintha apa és lánya lennénk."

Jon Voight akkor hagyta el a családját, amikor kislánya egy éves volt, és mikor híres színésznő lett belőle, úgy nyilatkozott, hogy "súlyos mentális problémái" vannak. A most nyilvánosságra került esetet egyelőre nem kommentálta.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!