ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Arnie kollegákat mozgósít a kampányához
2003. augusztus 18., hétfő, 10:39|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 18., hétfő, 11:06

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A kaliforniai kormányzói posztra pályázó Arnold Schwarzenegger Az elnök emberei című sorozatból a Fehér Ház beszédírójaként a magyar tv-nézők számára is ismert Rob Lowe-t, vagyis egy népszerű színészkollégát hívott kampánystábjába. A híresség feladata további hírességek toborzása.


Forrás: MTI
Ajánlat
Egy kormányzójelölt előélete - tekintse meg galériánkat!
Linktár
Arnold Schwarzenegger linkek a Katalógusban

A 39 éves színész már a harmadik híresség a Terminátor választási kampánystábjában, s fő feladata, hogy további prominens támogatókat nyerjen meg a republikánus színekben, de meglehetősen liberális elvekkel induló volt testépítőbajnok, filmsztár kampányának. Az immár Guvernátorként emlegetett Schwarzeneggernek már sikerült megnyernie szakértői csapatába a 72 éves Warren Buffett milliárdos nagytőkést és a 82 éves George Schultz volt amerikai külügyminisztert. Az ő feladatuk lesz a "Gazdaságélénkítési Tanács" irányítása és egy haditerv kidolgozása a kaliforniai pénzügyi csőd legyőzésére.

Rob Lowe korábban a demokraták választási kampányát segítette, így például az 1988-as elnökválasztás idején Michael Dukakis demokratapárti elnökjelöltet támogatta, aki végül is alulmaradt az idősebb George Bushsal szemben. A Los Angeles Times értesülése szerint főleg Schwarzenegger felesége, Maria Shriver kardoskodott amellett, hogy kérjék fel tanácsadónak Lowe-t. A két családot ugyanis baráti viszony fűzi egymáshoz.

Lowe, aki olyan filmekkel vált híressé, mint a New Hampshire szálloda vagy az Austin Powers-sorozat, önálló politikai pályán egyelőre nem is gondolkozhat, miután a '80-as évek végén szexbotrányba keveredett. Történt ugyanis, hogy felbukkant egy videofelvétel, amelyen két fiatal nővel, köztük egy kiskorú lánnyal folytatott ágyjelenete került megörökítésre - feltehetőleg nem a nagyközönség örömére. A feljelentést akkor csak húsz óra szociális munka teljesítése árán úszta meg.

A mérsékelt republikánusnak számító Arnold Schwarzenegger egyike a 135 jelöltnek, aki az október 7-re előre hozott választáson pályázik Kalifornia állam kormányzói székére.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!