ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Miss Európa, a gyönyörű nő
2003. szeptember 18., csütörtök, 17:02|Utolsó módosítás: 2003. szeptember 18., csütörtök, 17:29

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Varga Miklós Európájával ellentétben Laky Zsuzsanna korántsem nevezhető vénnek, hiszen 19 évével még tininek tekinthető. A nagykanizsai hölggyel az egyik budapesti étteremben találkozhattak a sajtó képviselői, ahol a mosolygós, ám láthatóan kicsit megszeppent ifjú hölgy menedzserével, Fásy Ádámmal együtt jelent meg, hogy válaszoljon a sajtó kérdéseire. Tekintse meg képgalériánkat is a legszebb magyar lányról!


Forrás: [origo]
A gyönyörű nő
Ajánlat
Képgalériánk a sajtótájékoztatóról
Képgaléria Zsuzsi koronázásáról
Magyar lett Miss Európa
Linktár
Szépségkirálynők a Katalógusban

Zsuzsi a Miss Európa versenyen viselt rózsaszín ruhájában jelent meg, s elhozta magával fehéraranyból készült koronáját is, amelyről megtudtuk, egy év után vissza kell majd adnia, hiszen a 2004-es esztendő királynőjének is ez kerül majd a fejére. Megkapja viszont a másolatot, amely ezután a családi vitrin központi helyére kerülhet majd.

- Mennyire bírod ezt a fokozott figyelmet, hiszen alighanem az itt megjelent újságírók és fotósok csupán a jéghegy csúcsát jelentik?

-Nagyon furcsa érzés, mivel nem szeretem ezt a fajta fokozott felhajtást, de azt hiszem kénytelen leszek hozzászokni.

- Te magad határoztad el, hogy benevezel a versenyre, netán a szüleid biztatására indultál?

- Mindig a szüleim noszogattak, hogy induljak, így volt ez a 2000-es Zala Szépe választással is, ami után meg is vádoltak azzal, hogy bunda volt az egész.

- Most azonban bizonyíthattál, hogy a nemzetközi porondon is megállod a helyedet…

- Igen és ez különösen jó érzés volt, mivel a 2000-es győzelem után megjelent egy cikk is a feltételezett csalásról, amelyet a második helyezett lány testvére írt az egyik helyi lapba. Amikor az édesanyjukat megkérdeztem, hogy mi is ez az egész, ő csak annyit mondott, hogy nem látta megjelenés előtt a cikket. Amúgy egyébként sem igazán szeretnek Nagykanizsán, kevés igaz barátom van, persze sokan hívtak fel azóta, hogy gratuláljanak, de tudom, ki az aki őszintén mondja és ki az aki érdekből.

- Melyik szerinted a legjobb, illetve a legrosszabb tulajdonságod?

- A legrosszabb talán, hogy ha bedühödök, akkor nagyon el tud velem szaladni a ló, senkinek sem ajánlom, hogy vitába keveredjen velem. A legjobb talán, hogy barátságos, nyílt és őszinte vagyok, igazi "ami a szívemen, az a számon" típus.

- Mit éreztél, amikor meghallottad a nevedet, amikor rájöttél, hogy te vagy a szépek közül is a legszebb?

- Először arra gondoltam, hogy de jó lesz, hogy elmehetek nyaralni. Nyertem ugyanis egy egyhetes Guadeloupe-i nyaralást, ahová a barátommal fogok elutazni és már nagyon várom. Ezen kívül szintén egy egyhetes nyaralást nyertem, amelyet a párizsi Disneylandben tölthetünk majd el.

- Mit szól a barátod és a családod ehhez az egészhez? Nem féltenek, hogy belekerülsz egy olyan közegbe, amelyről negatív dolgokat is lehet hallani jócskán, a hírnév és a csillogás mellett?

- Szerencsére a barátom nagyon megértő és támogat a céljaim elérésében, ő is és a szüleim is mindig azt mondják, hogy csak csináljam és menjek a dolgok után.

- Mik a terveid a jövőt illetően? A győzelem mennyire változtat az eddigi elképzeléseiden?

- Az előttem álló egy évben egy ötven alkalomra szóló szerződést írtam alá, így Miss Európaként kell majd megjelennem egy sor jelentős eseményen, mint például az athéni olimpiai játékokon, ezen kívül számtalan fotózás és divatbemutató is vár rám. A jövőt illetően pedig nem változott semmi, hiszen korábban is úgy gondoltam, hogy a szépségiparban szeretnék dolgozni, modellkedni, reklámfilmekben szerepelni, úgyhogy ez egybevág a terveimmel. Előtte viszont szeretnék diplomázni, a Pécsi Testnevelési Egyetemen. Korábban versenyszerűen űztem a fitneszt, mostantól azonban valószínűleg nem lesz időm ilyesmire.

-Van-e olyan része a testednek, amellyel nem vagy elégedett, amelyen szívesen változtatnál?

- Nincs ilyen, teljesen elégedett vagyok mindenemmel.

- Ennek kapcsán hadd kérdezzem meg, hogy mi a véleményed a szépségiparban elterjedt plasztikai műtétekről?

- Nincsen velük semmi bajom, ám rajtam minden eredeti, s soha nem is műttetném meg magam, szilikonbetéteket sem csináltatnék és az orromat sem szabatnám át, a természetesség híve vagyok.

Andersen Dávid

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!