ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Nagy emberek elmés gondolatai
2003. október 28., kedd, 14:58|Utolsó módosítás: 2003. október 28., kedd, 15:09

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A hírességek, a népszerű médiaszemélyiségek is összehordanak mindenfélét a kötelező - néhol terhes - interjúk során. Az elmúlt hét terméséből mazsoláztunk ezúttal: megtudhatjuk, hogy lett mágus David Copperfieldből, mekkora keblekkel álmodott Pamela Anderson és hogy miért hangoskodott Robbie Williams egy patinás madridi szállóban. Hugh Grant a táncról, Pink pedig a politikáról elmélkedett.


Pamela, Justin, Robbie 1/2. oldal >>

Forrás: Hölgyfórum
Ajánlat
Nagy emberek kis mondásai

"Teljesen természetes vagyok. Vagyis többnyire" - közölte a mellplasztikára gondolva Pamela Anderson.

"Volt egy barátnőm, aki borzalmas lakótárs volt, mert állandóan nyafogott. Tehát eltüntettem. Tulajdonképpen ő késztetett engem az eltüntetésre" - ismertette David Copperfield mágus saját ifjúkori képzelgéseit.

"Van egy pár a konyhámban, de a legtöbb anyámnál van a pincében. Néha lemegyek, és ezt mondom: Hűha!... Mint egy idióta" - nyilatkozott a volt Spice Girl, Emma Bunton aranylemezeiről.

"Gyakran vannak rémálmaim. Már 23 különböző módon haltam meg álmomban" - mondta a Strokes együttes énekese, Julian Casablancas, akinek még egy kis pihentető alvásért is küzdenie kell.

"Egy csaj után már beájultam. Annyi elég volt nekem egy éjszakára. A színpadon kiugráltam magam, és csak annyit mondtam a csajnak a végén, hogy köszi, szia, és már horkoltam is" - nevetgélt a Take That együttes volt tagja, Mark Owen, aki olyan kimerült volt a turnék során, hogy éjszakánként mindössze egy lánnyal volt képes ágyba bújni.

"Ha például lenne egy női elnökünk, lehet, hogy megváltoznának a dolgok. Nem vagyok férfigyűlölő, de tény, hogy a világ kezdete óta ők vezették az országainkat, és nézzük meg, hova jutottunk. Szörnyű állapotok uralkodnak, de ha lenne egy erős, intelligens női jelölt, rá szavaznék" - mondta Pink.

"Túl sok a feketeség bennem ahhoz, hogy James Bond lehessek. Túl sok a szexepilem hozzá" - Cuba Gooding Jr. így tagadja azokat az állításokat, miszerint áhítozna az első, fekete bőrű 007-es ügynök alakítására.

"Azt hittem, sokkal nagyobbak lesznek. Amikor felébredtem a műtőasztalon, megkérdeztem: Ennyi az egész? Nem is tudom, mit gondoltam, talán Dolly Partont csinálnak belőlem?" - emlékezett meg Pamela Anderson korábbi mellplasztikájáról.

"Szomorú vagyok, mert a múlt éjszakát a világ legpocsékabb hoteljében töltöttem. Tíz alkalommal zargattak telefonon, és a zajra panaszkodtak. De hát mit csináljak, a csaj nem volt hajlandó befogni a száját!" - mérgelődött Robbie Williams, mikor majdnem kidobták az egyik legdrágább madridi hotelból, mert túlságosan élvezte a hely adta gyönyöröket.

"Valójában soha nem eszem gyorséttermi kaját. Nagyon figyelek az étrendemre" - nyilatkozta Justin Timberlake, mire a McDonald's vezetői összerezzentek: A sztár nemrégiben igen nagy összegű szerződést kötött az említett céggel, és ő énekel a legújabb reklámban is, ennek ellenére egyáltalán nincs elkötelezve a cég termékei iránt.


1/2 következő oldal >>

1. Pamela, Justin, Robbie

2. Hugh Grant keserveiKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!