ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Britneyt a kínaiak, Shakirát a svédek imádják
2003. december 4., csütörtök, 11:02

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Duex által levezényelt világméretű szavazás alapján - mely során több ezer internetező voksolt - Jennifer Lopez bizonyult a világ legszexisebb nőjének. Catherine Zeta Jones a dobogó második fokán található, Halle Berry és Britney Spears pedig egy megosztott bronzéremnek örülhet.


Forrás: MTI

A válaszadók 16 százaléka gondolta úgy, hogy Jennifer Lopez a legszexibb hölgy a világon. Érdekesség, hogy Vietnamban (38%) és Lengyelországban (26%) sokkal népszerűbb, mint hazájában, az Egyesült Államokban (10%, mindössze). Nem sokkal az énekesnő-színésznő után nyomul az összesítés során 13 százalékot elért Catherine Zeta Jones, ő egészen érdekes módon Bulgáriában (23%) parádézott, Magyarországon 15 százalék vélte őt legszexisebbnek.

Britney Spears harmadik helye főképp a nagyon erős kínai támogatóknak köszönhető: míg Kínában kimagasló eredményt ért el (35%), addig száz horvátból mindössze kettő vélte vonzónak a szőke énekesnőt. Halle Berry Izlandon nyert fölényesen (24%). Kylie Minogue-nak Szingapúrban lenne esélye valami politikai választásokon, Nicole Kidman pedig minden harmadik tajvani férfi rokonszenvét élvezi. Shakira Svédországban aratott, Christina Aguilera pedig a dán férfiak nagy kedvence.

Forrás: EPA

A férfiaknál David Beckham bizonyult a legszexisebbnek: miközben az USÁ-ban az ismeretlenség homályába burkolózva mindössze 2%-ot ért el, az internetező vietnami asszonyok legtöbbször az ő képét töltik le (kimagasló eredmény: 55%). Másodikként George Clooney végzett (összesítve 15%), ő viszont Olaszországban diadalmaskodott (35%).

Ben Affleck a német nők körében felettébb népszerű, amúgy az összesített 13% a dobogó harmadik fokához volt elegendő. Magyarországon Clooney nyert, utána Antonio Banderas dobogtatja meg a hazai hölgyek szívét. Harmadikként Ben Affleck végzett itthon.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!