ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Világsztárok diktálják a gyermekdivatot
2004. november 26., péntek, 9:58|Utolsó módosítás: 2004. november 26., péntek, 12:37

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Madonnától Jane Seymourig új szerepet találtak a hollywoodi sztárok a közönség érdeklődésének ébren tartására: gyermekdivattal foglalkoznak, ruhácskákat terveznek.


Forrás: MTI
Ajánlat
Madonna honlapja
Céline Dion oldala
Beyoncé honlapja
Linktár
Popsztárok linkjei

Az első, aki elindult ezen az úton, az úttörő hajlamairól ismert Madonna volt. Két és tíz év közötti gyerekeknek kreál ruhákat - és ihletet saját meséskönyveiből, az Angol rózsák címen megjelenő sorozatból vesz. Bőrdzseki, a könyveik képeit másoló, gyöngyből formált díszítéses topok, hímzett farmer... Ezenkívül cipő, esőkabát, ernyő-kollekció is dicséri találékonyságát - írja az olasz La Repubblica.

Magasabb árfekvésű holmikkal konkurál vele Jane Seymour, hat gyermek anyja. A ruhák vonalai nagyon romantikusak, ő is saját könyvsorozatából, az Ez, az-ból vesz inspirációt. Minapi nyilatkozata szerint elege van Hollywoodból, és olyan karrierre pályázik, amely mellett több ideje marad családjára.

Céline Dion, aki 2001 óta szintén anya, egy divatcéggel írt alá szerződést, amelynek alapján jövő nyárig tervez ruhákat és cipőket kiskorúaknak.

A 2-14 év közötti fiúkra, akik a szakemberek tapasztalatai szerint szeszélyesebbek a hasonló korú lányoknál, Jackie Chan gondolt. Hollywood egyik legjobban fizetett sztárja, odaadó apa, nemrég dobta piacra a "KC Line"-t. "Saját történetemre, a Hongkong gettóiban nevelkedett szegény, analfabéta gyerekre gondoltam közben" - árulta el.

Az új hobbi láza megfertőzte Beyoncé Knowlest, aki junior-kollekciót tervezett anyjával, Tinával. Jennifer Lopez a "Klo-kids"-szel veti bele magát a versenybe, és a hírek szerint Julia Roberts, aki januárban fog ikreket szülni, szintén benevez egy 12 éven aluliakra szabott készruha-kollekcióval.

"Precendens nélküli jelenség ez: a hírességek manapság sokkal több gyereket hoznak világra, mint elődeik. A divat és híresség közötti kapcsolat mágikus hatású. Szép vagy csúnya, ha egy ruha Jennifer Lopez vagy Madonna márkáját viseli, a szülők rohannak megvásárolni" - hangoztatta Tracy Mitchell, a Children's Business című lap igazgatónője.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!