ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Dopeman, VV3 Leo és a lebilincselő rendőrnő
2004. december 3., péntek, 16:41|Utolsó módosítás: 2004. december 3., péntek, 17:05

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

November elején az [origo] látogatói is láthatták, miképp telik egy Hooligans-tag és Tóth Veronika egy-egy átlagos napja. Ezúttal az első kisfilmnek a rapet kedvelő rendőrök örülhetnek leginkább, ugyanis a VIVA kamerái ezúttal a "Nyócker" fenegyerekét, Dopemant, és egy szőke, csinos, bár kissé merev rendőrnőt követtek. A második felvétel viszont a realitykért rajongó, újságírónak készülő fiatalok igazi csemegéje lesz.


Ajánlat
A VIVA honlapja
Videoklipek
Rádió
[origo play]

Dopeman és a szőke rendőrnő

VV3 Leo és a Blikk újságírója

A VIVA műsorában a nézőknek lehetőségük van bepillantani mások életébe, így nem kell többet kulcslukon át leskelődni, fület a falnak tapasztva hallgatózni és kukkolni kifelé a függöny megnyugtató árnyékából. A két részre vágott adás egyik részében neves médiaszemélyiségek, sportolók, színészek, zenészek egy-egy napját kíséri a kamera, a másikban pedig egy teljesen hétköznapi ember - kéményseprő, pék - napi teendőit leshetik meg a kíváncsiak.

Nézzük, mit láthatnak a Play nézői ezúttal.

"Szoktam nézni csúnyán, hogy ágyazzon be" - morogja Dopeman az elején, szerinte ha nő alszik az embernél, reggel rendet kell tennie. Ezúttal az öccsével indul az edzőterembe, ahová naponta lejár. Itt az önmagát harcos jellemként definiáló énekes megverekedhet Kamarás Ivánnal vagy Szabó Győzővel is akár. Megtudjuk még, hogy az "edző kegyetlen", Dopeman pedig "rendkívül szorgalmas, lelkiismeretes".

A bilincs, a gumibot, a fehér kesztyű ezúttal nem egy erotikus film kellékei, hanem a párhuzamosan vetített élet állandó, napi eszközei. A ceglédi, szőke Brigitta rendőr törzsőrmester, szokványos bevetéseken látjuk. Hivatalos, nyakatekert nyelvet használ, néha csak nagy szerencsével tud kimászni a komor, rendőri jelentések nyelvezetével megfogalmazott félmondatokból.

Pityinger Laci élete valamivel vidámabb, a bunyó után rádiózni siet: heti egy-két alkalommal ugrik be, ekkor rögzítik adásait, amit aztán felvételről adnak le. A verbális különbség számottevő: "Itt van Dopeman papa a nyócbó', a nyomorult gettóból" - ragadja meg a mikrofont, ez már nem úgy hangzik, mint egy közúti, rendőri jelentés.

Mit látunk még az első, tanulságos kisfilmen? A szeretett családja körében is mutatkozó, érző szívű rapper beszél a szerelmi fészkéről, a kéjtanyáról, a szicíliai családmodellről, majd - miközben este a csinos rendőrnő magányosan teázik és olvasgat - lemegy egy buliba, iszogat, csajozgat. "Hátha valami zergét hazaviszek és megfuttatom" - mondja zárszóként. Bővebben: klikk a videóra!

A második filmnek azok a kommunikáció szakos egyetemisták örülhetnek módfelett, akik titokban valóságshow-függők voltak a közelmúltban, ugyanis Leo mellett egy újságíró napját leshetik meg. A VV3 ezüstérmese - Nagy Zsolt - beugrik a kiadóhoz, megmosatja haját, elkészítteti a tökéletes sérót, ruhát válogat, majd diszkóba megy. Hogy mi történik ott vele? Klikk ide!

Forrás: [origo] 

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!