ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Valentin-napi keringő
2006. február 13., hétfő, 16:58|Utolsó módosítás: 2006. február 14., kedd, 13:16

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nyakunkon a Valentin-nap, mely bár sokak szerint csak afféle marketingfogásként behurcolt jelenség, úgy tartjuk, bármilyen alkalom jó arra, hogy rámosolyogjunk szeretteinkre. Összeállításunkban megtalál mindent, ami a Valentin-naphoz kapcsolódik, küldhet képeslapot, adunk tippeket a romantikus ajándékokhoz, vendéglői vacsorákhoz, sétákhoz, atmoszférához.


Forrás: [origo]A kötelező szerelem ünnepén öltözhetünk talpig rózsaszínbe, körbehinthetjük a lakást girlanddal, rózsaszirommal - és várhatjuk kedvesünk kiszámíthatatlan reakcióit. Vagy elejét vehetjük a hisztériának, és egy csuklómozdulattal elküldött képeslappal vagy egy ötletes esti programmal parancsolhatunk megálljt az obligát romantikának. Utóbbiban igyekeztünk olvasóink segítségére lenni.
Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]
Ha nem is tartja a Valentin-napot, ha nem verné is magát egy gyertyafényes vacsora költségeibe, vagy nem töltheti a 14-ét szeretteivel, egy képeslapot küldeni csak percek kérdése. Az [origo]-n mindez két kattintással megoldható, regisztrálni sem kell hozzá.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Persze nem kötelező maradni a képeslap mellett, küldhetünk kedvesünknek vagy a meghódítani vágyottnak gáláns és tiszta ajándékként virágot, pár szem minőségi édességet meg persze aranyos plüssállatot is. Ha mindezt ráadásul futár nyújtja át, garantált a meglepetés izgalma is. Összeállításunkban a nap tiszteletére kedvezményes ajánlatokat találhat.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Velünk egyetlen nap helyett két héten át fűthet az izgalom heve: Valentin napján kezdődő játékunkban február végéig mindennap kamerás mobillal várunk, hogy kéz a kézben örökíthessétek meg a meghitt pillanatokat! Érdemes hát naponta benézni, tartalmaink frissen lüktetnek.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Nem árt, ha a hirtelen jött szerelemben megálltok egy pillanatra és leveszitek a rózsaszín szemüveget. Mindez persze nem könnyű feladat, s ilyenkor senki sem kívánja a rideg valóságot. Ám, hogy az érzés ne múljon el egyik pillanatról a másikra, nem árt néhány dologra már most odafigyelni. Női lapozónk összeállítása.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: Kaldeneker György receptjei
Ellentétben a régi boszorkányokkal, manapság szerencsére senkit sem küldenek máglyára, ha vágykeltő ételeket főz a párjának, sőt, Valentin napjának közeledtével egyenesen kívánatos, hogy valaki ismerje az afrodiziákumokat. Ha meg szeretnénk lepni kedvesünket egy gerjesztő menüvel, használjunk minél többet az alább bemutatott hozzávalókból, és a hatás nem marad el.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Valentin-napi linktárunkban egy helyen megtalálható minden hasznos link, ami segíthet abban, hogy valóban meghitt estét készítsünk elő február 14-ére. Ha az utolsó pillanatra maradt mindez, linktárunkban pár perc alatt, az ajándéktól, az estéhez passzoló vacsorához  mindent megtalálsz!

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Bár a Valentin-nap ünneplése nálunk viszonylag új keletű szokás, február 14-ét nem muszáj kizárólag a plüssállatokkal és a többi ajándékkal azonosítani. Ha biztosra akarunk menni és örömet szeretnénk szerezni életünk párjának, érdemes végignézni a magyarországi kastélyszállók ajánlatait: egy meghitt, romantikus hétvége szinte biztos recept.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]És ha mindezt végigéltük, ideje elgondolkodni azon is, hogy miért és mióta csináljuk ezt, és miért pont Valentint választottuk a szerelmesek védőszentjének. A Múlt-kor áttekinti, hogyan jutottunk el az ősi pogány termékenységi ünneptől a szívecskés lufikig.

Megnézem >>

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!