ok.huSzórakozás Könyv


Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés


Megasztár-könyv igaz híveknek
2005. február 15., kedd, 9:35|Utolsó módosítás: 2005. március 1., kedd, 14:32

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Aczél Gergő a Megasztár első sorozatának első kiesője volt, így nyilván nem ért egyet azzal a mondással, hogy mindenben jó elsőnek lenni. Valamiben viszont újra első lett: neki jelent meg elsőként könyve a megasztárok közül - bár talán a lemeznek jobban örült volna.


Kulisszatitkok, vallomások 1/2. oldal >>

tv2
Kósa Ivett, az első kieső. Vele ma délután kettőtől lehet csetelni nálunk.
Ajánlat
Csevegőszoba - itt tudsz csetelni Ivettel
A Megasztár oldala
Öt interjú, öt énekes
Ajánlat
Itt megrendelheti!
Képgaléria
A Megasztárok beköltöztek a Megasztár házba

A megasztár egy napja

Akcióban a megasztárok

Megasztár klipforgatás

Megasztár casting

Linktár
Megasztár-linkgyűjtemény

Könyvében szerepel az első széria tizenkét szereplője, de náluk nagyobb terjedelemben vannak jelen az újak, a jelenleg futó sorozat tehetségei. Aczél Gergő is tudja, hogy bármennyire is kedves a régi - mégis kevésbé érdekes, kevésbé izgalmas, mint az új, a friss, így a tucatnyi új döntőssel hosszabb interjúk, komolyabb beszélgetések készültek. A bulvársajtó megírta, hogy ki szereti a csirkepaprikást nokedlivel, ki hová menne nyaralni kedvesével, vagy ki szenved éppen párkapcsolati problémák miatt - itt valamivel mélyebb beszélgetések olvashatóak.

"Egy olyan dolognak lehettem a részese, ami sokak figyelmét felkeltette, ami egész családokat kötött le egyszerre, amiről helyenként egy fél ország vitatkozott. Rólunk vitatkoztak! Először ezerről, aztán már csak ötvenről, tizenhatról, tizenkettőről, zsűriről, szabályokról, stílusokról, előadásmódról, szakmáról: a műsorról" - írja a szerző a bevezetőben. Botrányos, szaftos pletykákat nem ígér, csak azt, ami valóban benne van a könyvben: mély vallomásokat, önmarcangoló beszélgetéseket.

Görög Zita és Till Attila műsorvezetők is vallanak a műsorral kapcsolatban, elmondják, hogy milyen félelmek voltak bennük a sorozat kezdetén, vallanak arról, hogy mi fogta meg őket ebben a tehetségkutatóban. Természetesen a zsűri öt tagjával is készült hosszabb interjú, így Bakács Tibor Settenkedővel is - aki szintén megpróbálta megfogalmazni a két széria közti különbséget.

"Az utóbbira jelentkezők már sokkal profibbak voltak. Valószínűleg az első híre miatt, már nagyon sok színész, profi énekes jelentkezett. Szakmailag sokkal inkább szétnyílik az olló, olyanok is megpróbálták, akik tavaly még nem jöttek volna el, de látták a lehetőségeket, a dolgok kifutását, és idén már itt vannak. Ez várható is volt, és örömteli, mert feljebb tették a mércét" - magyarázta.

A léc pedig magasan van, ugyanis az első szériából sokaknak sikerült. Gáspár Laci, Oláh Ibolya és Tóth Veronika albuma is vezette megjelenése után a legkeresettebb lemezek MAHASZ-listáját. A Hagyd meg nekem a dalt című Gáspár Laci-lemez jelenleg hatodik, tizennyolc hete van a legjobban közt. Ibolya Egy sima, egy fordított című albuma tizenhét hete van az élmezőnyben, momentán a tizenkettedik legkeresettebb zenei anyag az országban. Bár aranylemez lett Veronika debütáló anyaga is, az ő lemeze már nincs a negyvenes listán. Szabó Leslie korongja is szépen fogyott, a többiek közül meg ketten-hárman is komolyan készülnek, saját albummal.


1/2 következő oldal >>

1. Kulisszatitkok, vallomások

2. Nyerj Megasztár-könyvet!Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

BESZÉLŐ KÉPEK - csak úgy...Neked, Nekem, Mindenkinek!
Teázóknak való... :)
SNE
illatok oldala
A csönd oldala


TIPP


Harry Potter


könyvvásárlás


A Nagy Könyv - Top12


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!