Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Apja szerint Angelina Jolie nem normális
2002. augusztus 5., hétfő, 13:59|Utolsó módosítás: 2002. augusztus 5., hétfő, 15:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Jon Voight, Angelina Jolie édesapja megrázó interjút adott a lányához fűződő viszonyáról. Azt állította, hogy lányának komoly "mentális problémái" vannak, ezért segítségre szorul, és hogy Billy Bob Thorntonnal kötött házassága kész csőd volt. A hollywoodi színész fájlalta továbbá, hogy még nem találkozhatott unokájával, azzal a kambodzsai kisfiúval, akit Angelina nemrégen fogadott örökbe.


Forrás: ORIGO Jon Voight meglepően őszintén tárta fel lányához fűződő viszonyát egy amerikai tévéműsorban. Azt állította, hogy lányának "mentális" problémái vannak, ezért segítségre szorul. Bevallotta, hogy Angelina már gyerekkorában is mutatatta valamilyen pszichés betegség jeleit. Még egyéves sem volt, mikor szülei elváltak, és ő édesanyjával maradt. Az édesapa Jon Voight igyekezett fontos szerepet vállalni lánya nevelésében, de most bevallotta, hogy ez nem mindig sikerült. "Angelina szíve összetört a válásunk után, és én hiába próbáltam neki segíteni. Amióta híres színésznő lett, többször nyilatkozott a sajtóban arról, hogy mennyi fájdalmat okozott neki a kapcsolatunk, de én nem mertem nyilvánosan reagálni rá. A színfalak mögött azonban nap mint nap próbáltam neki segíteni."

A színész azt is bevallotta, hogy rengeteg konfliktusa volt a lányával az évek folyamán.  A "Girl" című film forgatásán Angelina kirohanást intézett apja ellen, mondván: "Te már nem segíthetsz rajtam! Nem szüntetheted meg a fájdalmamat!" A Lara Croft: Tomb Raider című filmben együtt játszottak, és a forgatás idejére állítólagosan békét kötöttek, amely azonban nem bizonyult tartósnak. Amikor az édesapa egy hollywoodi partin elindult, hogy üdvözölje lányát, Angelina menedzsere az útjába állt, és megakadályozta: "Angelina nem akarja látni Önt!" (A menedzser később azt állította, hogy Voight erőszakosan viselkedett, és dulakodni kezdett.)

Voight szerint Angelina és Billy Bob Thornton házassága kezdettől fogva halálra volt ítélve, mert mindketten komoly pszichés problémákkal küzdenek, ráadásul a nyilvánosság előtt élték a magánéletüket. A színész azt fájlalja leginkább, hogy nem engedték találkozni unokájával, azzal a kambodzsai születésű kisfiúval, akit a házaspár nem sokkal a válás előtt fogadott örökbe.

Angelina Jolie egy rövid nyilatkozatban reagált az apja által mondottakra: "Nem hiszem, hogy a nyilvánosságra tartozik, mi az oka az apám és a közöttem lévő rossz viszonynak. Csupán annyit szeretnék mondani, hogy - a bátyámmal együtt - mindig is szerettem volna  harmonikus kapcsolatban élni az apámmal. Az évek során azonban rájöttem, hogy nem tesz jót nekem, ha az apám közelében vagyok, különösen most nem, amikor már magam is felelős vagyok egy gyerekért."   

Jolie hamarosan elkezdi forgatni a Tomb Raider második részét. A film producere, Lawrence Gordon elmondta, nagy csapat áll rendelkezésére ahhoz, hogy Jolie lelki békéjét biztosítsák. Ha bármi olyan probléma adódna, ami veszélyezteti a nagy költségvetésű produkció forgatását, ő tudná meg először.

Korábban:
Angelina Jolie örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás