Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jacko az éneklést filmes karrierre cserélné
2002. szeptember 16., hétfő, 13:17|Utolsó módosítás: 2002. szeptember 16., hétfő, 13:29

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Michael Jackson úgy érzi, abba kell hagynia egy időre a zenélést ahhoz, hogy a filmvilágban komoly sikereket érjen el. Állítása szerint eddig a turnézás akadályozta meg abban, hogy filmszínészi karriert fusson be. Most azonban úgy döntött, csak akkor indul újabb turnéra, ha már hat sikeres film a háta mögött van.


fotó: AnanovaMichael Jackson hosszú hallgatás után tért vissza a tavaly megjelent Invincible  című albummal, és máris azt tervezgeti, hogy egy időre megint abbahagyja a zenélést. Bár a lemez nem aratott akkora sikert, amekkorát vártak tőle, nem ez az oka annak, hogy Jacko nem énekel többet. Döntését azzal indokolta, hogy újabb karrierbe kezd: Hollywoodot veszi célba.

Nemrég láthattuk is egy cameo-szerepben a Man in Black - Sötét zsaruk 2-ben, de ennél ő többre vágyik. "Mindig is filmezni szerettem volna, de az örökös turnézás megakadályozott benne. Ezért most elhatároztam, hogy egy időre felhagyok a zenéléssel" - nyilatkozta.


Fórum


Michael Jackson

Jacko azt tervezi, hogy hallgatása addig tart majd, míg hat új filmet le nem forgat. Akkor esetleg visszatér a popszcénára, de csak rövid időre, mert a filmezést később is folytatni szeretné. Még azokat a híreszteléseket is megerősítette, melyek szerint tervbe vette a Moonwalker  című filmje újraforgatását.

A sztár új álmai megvalósításakor gyakran hivatkozik elveszett gyerekkorára. "Hétévesen már nightclubokba jártam szórakozni, és láttam, ahogy a striptease-táncosnők lassanként megválnak minden ruhadarabjuktól. Arra is emlékszem, hogy többször voltam szemtanúja éjszakai verekedéseknek, és annak, hogy emberek pillanatok alatt vadállatokká válnak. A felnőttek a szememben olyan voltak, mint a disznók. Ezeket az élményeimet később megpróbáltam kompenzálni valamiképpen. Ezért ha ma valaki meglátogat az otthonomban, egy gyerek birodalmát találja nálam: van saját mozim és saját állatkertem."

Hogy saját filmje mikor lesz Jackónak, még nem tudni, mindenesetre a filmszínészi karrierjében vélhetően sok gondot okoz majd az a sok plasztikai műtét, melynek káros hatása már évek óta mutatkozik az arcán. A legutóbbi videoklipjében már nem is szerepelt, az azt megelőzőben pedig az arcát egy kalap mögé rejtette.

Korábban:
Michael Jackson alakítja Edgar Allan Poe-t
Michael Jackson harmadszorra is apa lett
Jackson sírt a Men in Black végén

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás