Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Mira Sorvino gyereket akar
2002. szeptember 19., csütörtök, 15:07|Utolsó módosítás: 2002. szeptember 19., csütörtök, 15:26

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Mira Sorvino régóta szakított már Quentin Tarantinóval, és utána sokáig nem jelent meg az újságok társasági rovatában. Amióta azonban a Hűtlenség című film frissen felfedezett sztárjával, Olivier Martinezzel jár, egyre több pletyka kering róla. A színésznő nemrég tisztázta a félreértéseket, és bevallotta, hogy hamarosan gyereket szülne.


Forrás: MTIEurópa csak úgy ontja a latin szeretőket Hollywood számára. Antonio Banderas után most épp Olivier Martinez jött divatba, aki első komolyabb színészi feladatát a Titanic szobalánya című spanyol-francia koprodukcióban kapta. Azóta már Hollywoodban is felfigyeltek rá: miután eljátszotta Diane Lane szeretőjét a Hűtlenség  című filmben, a Semana Santa című film forgatása várt rá. Itt ismerkedett meg a film női főszereplőjével, Mira Sorvinóval, akivel a közös munka során egymásba szerettek.

Az Oscar-díjas színésznő sokáig Quentin Tarantino barátnője volt, de a kapcsolat egy idő után felbomlott. A most 35 éves Sorvino elérkezett abba a korba, hogy már gyakran foglalkoztatja a gyerekszülés gondolata. A 36 éves Martinez tehát hamarosan felkészülhet az apaszerepre. Kedvese így nyilatkozott a családalapítás tervéről: "Minden bizonnyal szülni fogok az elkövetkezendő öt évben. Sok barátomnak van már gyermeke, így nagyon vágyom már rá én is."


Fórum


Ki a legszebb külföldi színésznő?

A színésznő karrierjében valószínűleg nem okozna törést az esetleges terhesség. Ebben az évben ugyanis négy filmet forgatott. Legutóbb a velencei fesztivál közönsége láthatta Sophia Loren és Carlo Ponti fiának, Edoardo Pontinak a filmjében. A Between Strangers rangos szereplőgárdát vonultat föl: Sorvino és Loren mellett Deborah Unger, Gérard Depardieu és Klaus Maria Brandauer alakítják a főbb szerepeket.

Ugyanakkor Sorvinónak azzal is számolnia kell, hogy míg ő lassan középkorú színésznővé érik, Olivier Martinez még csak most kezdi el játszani a holywoodi hősszerelmeseket. Az érzéki vonásokkal megáldott színészt máris a "francia Brad Pittként" emlegetik.

Szerencsére Sorvino nem féltékeny típus, és nem szorong attól, hogy a barátját valaki elcsábítja mellőle. Voltak ugyan lapok, amelyek szerint a színésznő azt nyilatkozta, hogy barátja miatt sokan utálják, de legutóbb ezt a kijelentését megcáfolta: "Azt hiszem, hogy kiforgatták, amit mondtam. Nem hinném, hogy az emberek Olivier miatt utálnak engem. Nagyszerűnek találom, hogy sokan vonzónak tartják a barátomat. Jó a kapcsolatunk."

Korábban:
Sophia Loren és fia a velencei filmfesztiválon
Mariah ragaszkodik a filmvászonhoz

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás