Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

DiCaprio szerelmi élete - a vásznon és a valóságban
2002. szeptember 20., péntek, 15:45|Utolsó módosítás: 2002. szeptember 20., péntek, 16:17

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Izgalmas fordulatokat vesz Leoanrdo DiCaprio szerelmi élete - mind a vásznon, mind a valóságban. Giselle-lel való szakítása után most Demi Moore-ral szeretné viszonyát szorosabbra fűzni - az asszony vonakodása ellenére, Baz Lurhmann pedig Nagy Sándor szerepét osztotta rá, aki a történet szerint nemcsak egy eunuchot, de egy amazont is szeretőjévé tesz.


Forrás: MTITovábbra is meglehetősen rapszodikusan alakul Lenardo DiCaprio magánélete. Alig néhány hónapja még, hogy szakított a brazil szupermodell Gisele Bündchennel - pontosabban szólva a szépség szakított vele, miután elhanyagolva érezte magát -, s újra kilátástalan kapcsolatba látszik belebonyolódni. A legújabb hollywoodi pletykák szerint szíve új választottja nem más, mint Demi Moore. A Star beszámolói szerint a két hírességet szinte folyamatosan együtt látják, bár ők ezt egyelőre titkolni akarják. A partikra, melyekre mindketten hivatalosak, általában külön érkeznek, mindketten saját társaságukkal. Az álomvárosban azonban semmi sem maradhat rejtve, a bulvárlapok értesülései szerint többnyire együtt távoznak. Számos helyen kiszúrták már őket, köztük Leo kedvenc hoteljében és bárjában is. 

Leo és Demi ugyanazon napon, november 11-én születtek, mindössze tizenkét év eltéréssel. Még 1997-ben ismerkedtek meg, és állítólag már akkor is felkeltették egymás érdeklődését. Most mind a ketten szabadok - akkoriban Moore még a leginkább akcióhősi szerepekben tündöklő Bruce Willis felesége volt, akitől azonban 2000-ben elvált -, s a hírek szerint minden szabadidejüket egymással töltik. A Star még Leonardo egy barátját is megszólaltatta, aki szerint: "Demi és Leo fülig szerelmesek. Leo szerint Demi a legszexisebb nő, aki valaha is létezett. Mindig úgy válnak el egymástól: 'Imádlak'". A barát az is elmondta, kettejük közül inkább a férfi az, aki a kapcsolatot legalizálni szeretné, s a pár tagjaként állni a nyilvánosság elé. Demi viszont leginkább azzal törődik, hogy anyaként helytálljon, s azt gondolja, az ügy esetleg nem tetszene három imádott kislányának.


Ajánlat


Leonardo DiCaprio hivatalos honlapja
Nézze otthon a karosszékből a Titanicot DVD-n!
Fórum


Ki a legnagyobb sztár Hollywoodban?

Jobban áll Leo szénája a Baz Luhrmann rendezte Nagy Sándorról szóló filmben. Itt ugyanis a rendező rá osztotta a legendás hódító szerepét, akinek már ifjú korára lábai előtt hevert a fél világ, s aki Luhrmann meséjében igencsak szabadelvű szeretőként jelenik meg. Ted Tally forgatókönyvíró elmondása szerint: "Történetünkben Leo a biszexuális Nagy Sándort alakítja. Minden tiszteletem az övé, de a hódító valóban fura alak volt, őrült a szó legjobb értelmében. A filmben három férfi hálótársat tart, és nemcsak egy eunuchot, de egy amazont is szeretőjévé tesz. Leo tökéletes választás, kora és kisugárzása alapján is pont alkalmassá teszi a szerepre."

Leónak egyébként nem ez az első melegszerepe. A Teljes napfogyatkozásRimbaud-jaként nőket is megszégyenítő hisztijeivel és szeszélyeivel tökéletesen megfelelt a karakterének, s sokak még azt is megkérdőjelezték, vajon tényleg csak játszik-e. Luhrmannt azonban minden bizonnyal meggyőzte, aki pályafutásának egyik legfontosabb alkotása főszerepét osztotta rá.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás