Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kidman színésznőt alakítana Scorsese új filmjében
2003. január 17., péntek, 16:15|Utolsó módosítás: 2003. január 17., péntek, 16:48

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Martin Scorsese Nicole Kidmant kérte fel legújabb filmjének, a The Aviatornak női főszerepére. Nicole a legendás szépségű színésznőt, Ava Gardnert alakítaná az ismert amerikai milliárdosról, Howard Hughesról szóló filmben.


Forrás: MTI

Martin Scorsese Nicole Kidmant kérte fel legújabb filmjének, a The  Aviator-nak a női főszerepére. Az amerikai milliárdos, Howard Hughes életén alapuló filmben Leonardo diCaprio lesz majd a partnere, ha Nicole eljátssza Ava Gardner szerepét. A rendező a napokban találkozott a színésznővel, hogy megvitassák a forgatókönyvet.

Howard Hughes a háború alatt vált igazán ismertté feltűnő megnyilvánulásai és Hollywood hírességeivel folytatott kalandjai révén - többek között Adrey Hepburn és Rita Hayworth  is áldozatául esett. A filmet idén júniusban kezdik el forgatni.

Ava 1922-ben született Dél-Karolina államban hétgyermekes szülők legifjabb gyermekeként. Szülei dohánytermesztéssel foglalkoztak. Természetes szépsége már egész fiatalon megmutatkozott, amelyre csakhamar felfigyelt a család fotográfus rokona is, aki New York-i stúdiójában kiállította az Aváról általa készített képeket. Így szerzett tudomást róla a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió egyik munkatársa. A lány Hollywoodba költözött: eleinte vagy egy tucatnyi filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, miközben kétségek gyötörték színészi pályáját illetően, és "a nagy  kiugrásra" várt.


Ajánlat


A legszexisebb nők

Annak ellenére, hogy később olyan rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint George Cukor vagy John Ford, kiábrándult Hollywood világából, és Spanyolországba költözött. Döntéséhez nyilvánvalóan három sikertelen házassága is hozzájárult. Artie Show-val mindössze egy, Mickey Rooneyval kettő, míg Frank Sinatrával hat évig élt házasságban. Európába költözése után spanyol filmekben szerepelt, de egész életében elégedetlen volt pályájával. Élete alkonyán önéletrajzi mű írásába fogott, de annak kiadását már nem érhette meg. 67 évesen, Londonban halt meg.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás