Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Szerepcsere: Paltrow helyett Garner ugrik be
2003. május 5., hétfő, 14:54|Utolsó módosítás: 2003. május 13., kedd, 10:37

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Gwyneth Paltrow híresen jó családból származik. Nemcsak azért, mert producer édesapja és színésznő édesanyja New York és az amerikai művészvilág krémjébe tartozott, és ezáltal társadalmilag előkelő pozíciót biztosított gyerekeinek; hanem főként azért, mert szeretetteljes légkörben nevelkedett. Édesapjával különösen közeli kapcsolatban volt, ezért nem csoda, ha egy fél év múltán sem tudta feldolgozni a halálát. Most úgy döntött: a munka mellett ezt nem is tudja megvalósítani.


Forrás: MTIGwyneth Paltrow-val hirdetni egy filmet fél siker. A szőke színésznő egyértelműen Hollywood élvonalbeli sztárjai közé tartozik, akinek neve jelentős vonzerő a közönség számára. Ha tehát ő kiszáll egy készülő produkcióból, nagy veszteséget okoz az alkotóknak.

A Happy Endings című filmet nyáron kezdik forgatni, és mintegy két hónapja hirdetik a sajtóban. Don Roos rendező tíz különálló, mégis egymással valamiképp összefüggő történetet visz vászonra, benne két olyan színésznővel, akiket sztárként tartanak számon szerte a világon. Gwyneth Paltrow az első történet főszerepét alakította volna - ha hirtelen be nem jelenti, hogy mégsem vesz részt a produkcióban.

A színésznő arra hivatkozott, hogy szüksége van egy kis időre ahhoz, hogy feldolgozza édesapja halálát. Bruce Platrow nem sokkal lánya 30. születésnapja után, 2002 őszén halt meg szívinfarktusban, de évek óta rákban szenvedett. A színésznő kisebb idegösszeomlást kapott a trauma következtében, amit munkaterápiával próbált megoldani. Leforgatta a Ted and Sylvia című filmet (melyben Sylvia Plath írónőt kelti életre), és azonnal hozzálátott a The World of Tomorrow című alkotáshoz. Ebben Jude Law partnereként szerepel, akárcsak az I Love Huckabee's című vígjátékban, melyben a két főszereplőn kívül Dustin Hoffman, Mark Wahlberg és Catherine Deneuve és részt vesz.


Ajánlat


Paltrow legfrissebb filmjének honlapja

Linktár


Gwyneth Paltrow a Katalógusban

Gwyneth Paltrow azonban legkorábban a Happy Endings forgatásába kezdett volna Don Roosszal, akivel már egyszer együtt dolgozott a Szívörvény című filmben. A rendező nehéz helyzetbe került, mikor kiderült, hogy a szőke sztár mégsem vállalja el a neki szánt szerepet. Így egyedül Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebeje maradt húzónévként a projektben, akinek népszerűsége vélhetően nem elég ahhoz, hogy egymaga tömegeket vonzzon a filmre. A nyári forgatás időpontja vészesen közeledett, és sürgősen kellett találni valakit, akinek színészi képességei és ismertsége is alkalmas a feladat teljesítésére. A helyzet ráadásul kényes, hiszen egyetlen sztár sem szívesen vállal beugrást "valaki helyett" egy produkcióban. 

Forrás: MTIVégül a frissen befutott Jennifer Garnernél landolt a szerep, aki a Daredevil sikere óta Hollywood egyik legnagyobb reménysége. A 31 éves színésznő 2004-re már három filmre is leszerződött: előbb a 13 Going to 30 című produkcióban szerepel (melyben egy 13 éves kamaszlány egy varázslat folytán 30 éves nőként ébred fel); majd Bret Easton Ellis Glamorama című könyvének filmváltozatában forgat. Szintén rá épül Raven Metzner előkészítés alatt álló Elektra-filmje, melynek egyelőre nincs végleges címe.

Mindezeket megelőzve szakít tehát időt arra, hogy Don Roost kisegítse a bajból, és átvegye Paltrow szerepét a Happy Ending című produkcióban.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás