Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kate Winslet hollywoodi musicalben
2003. május 20., kedd, 9:57|Utolsó módosítás: 2003. május 20., kedd, 10:11

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Moulin Rouge és a Chicago sikerén felbuzdulva újabb filmmusicalt forgatnak Hollywoodban. A Romance and Cigarettes főszerepét Kate Winslet és a Maffiózók című sorozat sztárja, James Gandolfini alakítja, a rendezői székbe pedig szintén egy színész, John Turturro ül.


Forrás: MTI
John Turturro
Ajánlat
Interjú a Coen-fivérekkel

Válogatott csapat gyűlt össze Hollywoodban, hogy újabb filmmusicallel örvendeztesse meg a közönséget. Az alkotók névsora arra enged következtetni, hogy a Romance and Cigarettes nem a műfaj hagyományos szabályait követi, hanem némi iróniával mesél el egy szerelmi történetet. A produceri minőségben szereplő a Coen-fivérek, a színészből rendezővé avanzsált John Turturro, és a szereplőgárdát alkotó Kate Winslet, James Gandolfini és Susan Sarandon olyan filmművészek, akik sosem elégszenek meg az egyszerű szórakoztatással. Még akkor sem, ha a musicalt többnyire nem az elgondolkodtató, filozófiai kérdéseket feszegető  oldaláról ismerjük.

A Romance and Cigarettes azonban - bármi is kerekedik belőle - valójában egy szerelmi történet, mely az ígéretek szerint "szenvedélyes, vad, és humoros" lesz. A filmet gyártó Coen-testvérek pedig úgy gondolták, hogy egyik kedvenc színészük, John Turturro a legalkalmasabb a megrendezésére. (A szicíliai származású színész A nagy Lebowski és az Ó, testvér, merre visz az utad? című munkájukban szerepelt.)

Forrás: MTITurturro nem most debütál rendezőként: 1992-ben saját forgatókönyvéből vitte filmre a Mac című történetet (öccse főszereplésével), 1998-ban pedig az Illuminata című japán-spanyol- amerikai koprodukciót rendezte.


Kate Winslet számára sem idegen már az a szerepkör, mely a Romance and Cigarettes-ben rá vár: A karácsonyi ének című rajzfilmben már bizonyította énekesi tehetségét. A produkció CD-jén ő énekelte a What if? című számot, és egy videoklipet is készített. A híres és elismert művészek tehát várhatóan egy szokatlan, de profi musicallel jelentkeznek.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás