ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Pokoli történetek, kegyetlen vetélkedő a tv2-n
2001. augusztus 8., szerda, 17:00|Utolsó módosítás: 2001. augusztus 8., szerda, 17:47

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Klasszikus reality show-val egyelőre nem jelentkezik, de több valóság alapú dokumentumműsort is sugározni fog a tv2. Új arcként Boross Lajos és Bochkor Gábor került át az RTL Klubtól a csatornához, továbbá Vitray Tamás is várhatóan megjelenik a csatorna képernyőjén.

Boross Lajos és Bochkor Gábor show-ja, egyelőre Boross-Bochkor Show címmel, átkerül az RTL Klubról a tv2-re. Az októbertől heti egy alkalommal jelentkező szórakozató műsorban tévés bakik, fiktív oknyomozó riportok valamint a két műsorvezető produkciói - különböző feladatok megoldása vagy kampányhadjárat a magyarországi olimpiáért - lesznek láthatók.

A csatorna tárgyal az egyelőre még a Magyar Televízió képernyőjén látható Vitray Tamással is egy új műsorról. Vitray tanácsadóként régebb óta kapcsolatban áll már a tv2-vel - mondta Pintér Dezső a tv2 elnöke, de a tervezett műsorról még nem kívánt tájékoztatást adni.

A Magyar Televízió elnökségét júniusban megpályázó Friderikusz Sándor akkor elköszönt a tv2-től, de várhatóan újra látható lesz majd a kereskedelmi csatornán. Pintér Dezső erre vonatkozólag csak annyit árult el, hogy még tárgyalnak Friderikusszal, akinek az előző évadban több műsorát - Az én mozim folytatódik, Világsztárok Friderikusszal, Gyerekszáj - is sugározta a csatorna.

Pintér az őszi struktúra legjellemzőbb elemeként a reality televíziózást említette. Bár Big Brother-jellegű sorozattal egyelőre nem jelentkeznek, új produkcióként augusztus 12-től heti háromszor, hétfőn, kedden és csütörtökön tűzik műsorra a reality show-k néhány elemét felhasználó Nincs kegyelem - A leggyengébb láncszem című kvízjátékot. Az angol licenc alapján készült műveltségi vetélkedőt Máté Krisztina vezeti, provokatív, kegyetlen stílusban. A játékosok hárommillió forintért versenyeznek, közben kiszavazzák kilencük közül a leggyengébben teljesítő csapattagot.

A reality tévézéshez kapcsolódva említette Pintér az Ügyeletes kórház című dokumentumsorozatot, mely a korábban sugárzott Gyerekkórház című megrázó erejű riportműsor folytatása lesz. A Heim Pál Gyermekkórház és az Országos Traumatológiai Intézetben zajló forgatások "igazi vészhelyzeteket" örökítenek meg - mondta a tévéelnök. 

Októbertől hat héten keresztül heti egy alkalommal jelentkezik Vujity Tvrtko riportműsora a Pokoli történetek. A tv2 bemutatja ezen kívül a magyar Mount Everest Expedíció során készült filmet is.

A korábbi szórakoztató műsorok, például az Osztálytalálkozó Szily Nórával, vagy a L'art pour L'art Társulat produkciói megmaradnak, a néhány adás után megszüntetett Gesztiméter esetleges folytatásáról Pintér nem nyilatkozott. 

A tévéelnök beszélt a csatorna jövő évi választások alatti magatartásáról is. Terveik szerint nem fognak politikai hirdetéseket sugározni, viszont amennyiben sor kerül a rivális miniszterelnökök nyilvános vitájára, a tv2 szeretné közvetíteni azt.

Korábban:
Kvízzel vegyítet reality: új vetélkedő a tv2-n
Két magyar szappanopera közül választ a tv2

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!