ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Havas és Farkasházy is a Heti hetes alaptagja
2003. február 17., hétfő, 10:05|Utolsó módosítás: 2003. február 18., kedd, 11:22

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Havas Henrik szombattól ismét szerepelhet a Heti hetesben. Az RTL Klub tavaly szeptemberben rúgta ki Havast, amikor az megjelent a konkurens tv2 valóságshow-ja, a Big Brother élő műsorában. Havas szerint ezzel újra összeállt a kabaré régi csapata, amelynek Farkasházy is a tagja marad.Havas Henrik

Havas a Heti hetes négyéves története alatt többször állt már fel, de 2002 szeptemberében - először - nem önként távozott. Miután az újságíró szerepelt a Big Brother show-jában, hogy az első kiszavazottjának vigaszdíja legyen, az RTL Klub közölte, többet nem számítanak Havasra. A helyzet azóta megváltozott. Kolosi Péter programigazgató szerint a műsor főszerkesztője, Ónodi György kérésére döntöttek úgy, hogy Havas újból beülhet hetediknek. Ónodi a féléves szünet alatt is többször próbálta meggyőzni a vezetőséget Havas nélkülözhetetlenségéről, kevés sikerrel. Kolosi az [origo]-nak elmondta, amit Havas ősszel tett, továbbra is elfogadhatatlan, a producer kérése és a Big Brother alacsony nézettsége miatt azonban az újságíró eltiltásának véget lehetett vetni.

"Nem volt könnyű elérni, hogy Henrik visszatérhessen, de végül sikerült, és ez is azt igazolja: egy kereskedelmi csatorna vélt vagy valós érdekeinek megsértése, az emiatt támadt érzelmek nem kerekedhetnek fölül a közönség érdekein, elvárásain. Tény, hogy Havas annak idején megjelent a Big Brotherben, ami akkor a csúcson volt, és ez nem volt szerencsés döntés" - közölte a Blikkel Ónodi, aki azt is elmondta, hogy a csütörtöki felvételen már ott lesz Havas régi társai között, és nagyon szeretnék, ha minél gyakrabban szerepelne.


Havas és Farkasházy újra egy csapatban

Havas Henrik az [origo]-nak elmondta, visszatéréséről az újságokból értesült, előtte csak annyit tudott, hogy az RTL Klub vezetése tárgyalni akar vele, ezért február 17-én délelőttre találkozót egyeztettek. "A 150. adásban szerettem volna részt venni, de a hétfői beszélgetés eredményeként már előbb visszatérek a Heti hetesbe. Kárörömöt nem érzek, a vitát nem akarom folytatni. Azért mondtam igent, mert a műsor készítői nagyon sokat lobbiztak, hogy újra a csapat tagja lehessek, amit végül sikerült elérni, és úgy éreztem, ezek után el kell vállalnom az újabb szereplést. Így újra azokkal lehetek egy műsorban, akikkel jól érzem magam - mondta Havas, aki azonban hozzátette, nem érzelmi alapon, vagy éppen a kölcsönös rokonszenv miatt állapodtak meg. "Ezután sem akarom, hogy ölelgessenek az RTL Klub vezetői, és én sem akarok mindennap csókot váltani velük. Ez egy profi döntés volt, ami a műsor érdekét szolgálja" - közölte Havas. Az újságíró azt is elmondta, hogy az ajánlatot csak úgy fogadta el, ha a Heti hetes régi csapata együtt marad. Havas szerint ez azt jelenti, hogy Hernádi Juditon, Verebes Istvánon, Bajor Imrén, Gálvölgyi Jánoson, és rajta kívül Farkasházy Tivadar továbbra is a kabaré állandó szereplője lesz. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a kijelentést nem kívánta kommentálni, annyit közölt, hogy Farkasházy szombaton szerepelni fog a műsorban. Ónodi György a Heti hetes producere az [origo]-nak azt mondta, a humorista státusza nem változott, mindig az alaptagok közé tartozott, Havas szerepeltetésével pedig a nézők kívnságának tesznek eleget. Hamarosan Koltai Róbert és várhatóan Para-Kovács Imre is feltűnik a kabaréban, Balázs Péter viszont nem fogadta el az invitálást. A korábbi sajtóhírekkel ellentétben pedig Betlen János szerepeltetését nem tervezték - közölte Ónodi, aki elmondta, hogy a Heti hetes nézettségének csökkenése megállt, és a műsor az utóbbi hetekben megint nagyon népszerű. A producer szerint ennek egyszerű oka van: a műsor mostanában nem csúszik az újságban meghirdetett időponthoz képest. Ónodi szerint ez is azt mutatja, hogy hamis a vád, miszerint a népszerűség ingadozásához a műsor állítólagos politikai elfogultsága is hozzájárult.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!


Játsszon velünk!


A Heti hetessel kapcsolatban korábban problémaként említett politikai elfogultságról Kolosi azt nyilatkozta, olyan poénok kellenek, amelyek miatt az emberek nézik a műsort, de az is fontos, hogy a szereplők lehetőleg mindegyik politikai oldalról mondjanak vicceket. Havas az [origo]-nak azt mondta, vele külön nem kellett egyeztetni erről. "Egyáltalán nem érdekel, hogy éppen ki van kormányon. Rólam mindenki tudja, hogy mindkét oldalra odavágok, ha van rá ok" - mondta Havas. Az újságíró nyilatkozatára reagálva az RTL Klub programigazgatója közölte, ha a Heti hetes régi-új szereplője ezt így gondolja, annak nagyon örül.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!