ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Még vért is vettek a BB-házba jelentkezőktől
2003. március 27., csütörtök, 9:51|Utolsó módosítás: 2003. március 27., csütörtök, 10:57

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Több mint száz fiatal lány pályázott a nemrégiben kizárt Szilvi helyére a Big Brother-házba. A jelentkezőket elképesztően hosszú felvételi procedúrának vetették alá, melynek során a nyitottság és a házon belüli hajlandóság a szexre voltak a fő szelekciós szempontok. A jelentkezési lap kitöltése után egy kéttagú bizottság elé érkeztek a lányok, s itt a zárkózott vagy műveletlennek tűnő lányokat azonnal hazaküldték.


"A következő állomás a kameraszoba volt" - mesélte az egyik jelentkező. "A feladatok itt nagyban különböztek. Valakitől csak annyit vártak el, hogy mutatkozzon be, volt, akitől azonban azt kérték, táncoljon erotikusan, és közben vetkőzzön le." A következő, egyben legnehezebb fordulóra már csak húszan maradtak.

"Egy nemzetközi tekintélynek örvendő katonai pszichológus karmai közé kerültünk. Mindenkinek el kellett mondania, hogyan érzi magát ott és akkor, hogyan viszonyul a csoporthoz, és hol helyezkedik el benne. Ezen a rostán már csak tizenegyen jutottak tovább, köztük az a lány is, aki hisztirohamot kapott, felugrott a helyéről és a sarokba hajította az értékelőlapját, s közben azt ordította, hogy elege van az egészből" - így az egyik jelentkező.

Ezután - immár többtagú - bizottságok elé kerültek a lányok. Volt, akinek a sáskákról, volt, akinek Irakról kellett beszélnie. Valahogy úgy esett, hogy annak a bizonyos lánynak megint csak vetkőznie kellett. Ezek után már csak négyen maradtak versenyben. Újra szituációs játékok következtek, az egyik lánynak például elkezdték kipakolni a táskáját. Aztán bejött Sváby András, s a lányoknak őt kellett elcsábítaniuk. Elmondásuk szerint inkább a műsorát dicsérték. S annak a lánynak megint csak vetkőznie és táncolnia kellett - ezúttal szituációs gyakorlatként.

A jelentkezők csoportos feladatokat is kaptak, volt hogy a Ketchup Songra kellett táncolniuk. Ezek után parodizálniuk kellett Kozsót, Ganxsta Zolee-t, Mr. Beant és Király Lindát. A lányoknak végül egy 600 kérdésből álló pszichológiai tesztet kellett kitölteniük, s búcsúzóul vért is vettek tőlük. Ha eldőlt is, ki költözik majd be, ez egyelőre nem nyilvános.

(Blikk)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!