ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Homoszexuálisok valóságshow-ja indul Amerikában
2003. május 27., kedd, 12:34|Utolsó módosítás: 2003. május 27., kedd, 15:15

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Melegek párválasztását bemutató realitysorozat indul az NBC tulajdonában lévő Bravo csatornán. A nyárra tervezet Boy Meets Boy című új program műfajában az első, főműsoridős valóságshow, amely homoszexuálisokról szól.


Az amerikai Bravo csatorna új sorozatának főszereplője 15 jelentkezőből választhatja ki új párját, a részt vevők közül azonban néhányan nem homoszexuálisak. A műsorba beválogatott heteroszexuális statiszták, akiknek kilétét a főszereplő előtt titokban tartják, pénzért vállalták, hogy melegnek tettetik magukat.

 

A műsor kezdetén a nézők is csak az egyik szereplőről tudhatják biztosan, hogy melyik nemhez vonzódik. A többiek szexuális beállítódása azután derül ki, hogy a 32 éves, civilben személyzeti tanácsadóként dolgozó főszereplő leleplezi őket.

 

A júliusban induló hat részes program epizódjaiban a főszereplő kettesben és csoportosan is találkozik majd a többiekkel, akik közül egymás után kiejtheti a számára érdektelen résztvevőket, míg a végén rajta kívül egy férfi marad a műsorban. Az esetleges felháborodás megelőzésére a Boy Meets Boy-ban a csókolózáson kívül szigorúan tilos bármilyen más szexuális érintkezés.

 

A műsor producere, Douglas Ross szerint a Boy Meets Boy szórakoztató, mégis komoly szociálpszichológiai eredményekre vezethet, mert feltárja a férfiakról alkotott sztereotípiákat a szereplők és a nézők számára is. "Azt hiszem, valódi mérföldkő lesz a televíziózásban" - mondta az Evolution Film & Tape munkatársa, akinek cége korábban is készített melegekkel foglalkozó műsort. A Bravo tévén sugárzott Gay Weddings ( Meleg esküvők) homoszexuális férfiak és leszbikus párok esküvői előkészületeit követte több részen keresztül.

 

A Boy Meets Boy című valóságshow-nak több más előképe is van. Az ABC tévétársaság Bachelor (Agglegény) című, hasonló felépítésű programjában egy magányos férfi választhat több nő közül, a Fox adón sugárzott párválasztó show-ban, a Joe Millionaire-ben (Milliomos Joe) pedig szintén komoly szerepe van az átverésnek. A Joe kegyeiért harcoló 20 játékos azt hiszi, hogy az amerikai szépfiú 50 millió dollárt örökölt - az igazság azonban az, hogy a főszereplő bankszámlája üres.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!