ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Tinédzserszex először a brit Big Brother-házban
2003. október 3., péntek, 11:23|Utolsó módosítás: 2003. október 3., péntek, 13:58

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A kizárólag tizenévesekkel készült új brit valóságshow két szereplőjének szexuális aktusát készül bemutatni a Channel 4 kereskedelmi tévé. A tizennyolc éves fiatalokkal felvett műsor, az eredeti tervek szerint, az ifjúság nemi életével foglalkozó iskolai nevelési program lesz.


Jade Dyer és Tommy Wright, két, nem rég nagykorúvá vált brit fiatal a főszereplője a Channel 4 kereskedelmi tévé Teen Big Brother - The Experiment (Tini Big Brother: a kísérlet) című show-jának, amelybe csak tizennyolc éves jelentkezőket válogattak be. Jade Dyer és Tommy Wright azután váltak a BB-ház legismertebb lakóivá, hogy lefeküdtek egymással a kamerák előtt.

 

A két fiatal hat társával együtt nyáron költözött be a stúdióba, ahol tíz napot töltöttek, de a róluk készült intim felvételeket csak október közepén sugározza a Channel 4 - írta az Ananova.

 

"Kissé nyomasztó volt, hogy a sajtó ilyen hamar tudomást szerzett a dologról, még azelőtt, hogy adásba ment volna a műsor, de velem mindenki kedves volt, ezért nem borított ki túlságosan. Amikor azonban majd megy a tévében, azt hiszem, egészen másképp érzek" - mondta a pincérként dolgozó lány. Tommy Wright kiszámíthatóbbnak tartja a jövőt.

 

"Amikor megtettem, egyáltalán nem vártam ekkora felhajtást körülötte, de a műsor készítői azt mondták, fel kell készülnöm rá, hogy a sajtó megkeres, ezért amikor körülvettek, nem volt olyan rossz, mint gondoltam" - mondta a tévésztárrá vált fiú.

 

A sajtó tájékoztatásában a Channel 4 producere, Elaine Hackett is részt vett. "A jelenet alatt surrogást lehet hallani, és látszik a hullámzó paplan. Senki nem mondhatja, hogy szexeltek a házban, és mi nem mutatjuk meg" - mondta a kereskedelmi csatorna munkatársa.

 

A Channel 4 a show felvételei előtt azt közölte, szeretnék bővíteni a Big Brother ismertségét. Az adó célja, hogy minél több dolgot lehessen a márkanévvel összekapcsolni, mostani tervük pedig csak egy a sok közül. A bejelentés a brit kereskedelmi tévé oktatási műsorokért felelős munkatársának nyilatkozatát követte. Heather Rabbatts, aki az adó 4Learning nevű részlegének dolgozik, egy lisszaboni konferencián azt mondta, szeretnének "csoportot alakítani fiatal felnőttekből, hogy megnézzék, miként működnek együtt".

 

A brit csatorna képviselői korábban azt mondták, több olyan jellemzője lesz a műsornak, amely miatt az oktatási programok közé lehet sorolni. "... az egészségmegőrzés mellett a felnőtté válás több fontos kérdéséről szól majd, köztük a drogproblémáról, az első munkahely megszerzéséről és a szülői otthon elhagyásáról" - mondta a Channel 4 oktatási szerkesztőségének munkatársa a tervezett programról.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!