ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

George Michael a brit Milliomos-vetélkedőben
2003. december 15., hétfő, 9:35|Utolsó módosítás: 2003. december 15., hétfő, 12:28

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az énekes szerepelni fog a Legyen ön is milliomos nagy-britanniai változatának karácsonyi adásában az ITV-n. Az énekes korábban a BBC-ben is szereplést vállat, ahol kedélyes történetek helyett kisebb botrányt hagyott maga után.Jótékonysági alapítványokat akar támogatni George Michael brit énekes a Legyen ön is milliomos! brit változatától remélt összeggel. Az énekes több más híresség társaságában látható majd, akik a nyereményeikkel szintén alapítványokat segítenek majd.

 

"George már régóta nem vállal közszereplést, és nagyon szerencsések vagyunk, hogy szakított időt a show-műsorra" - nyilatkozta az ITV csatorna egyik embere, aki azt is elmondta, hogy George Michael különösen Ronan Keatinggel barátkozott össze a múlt heti forgatáson. "Hihetetlenül sok közös vonásuk van, így hát elhatározták, hogy az este hátralevő részét is együtt töltik. George és egy barátja csatlakoztak Ronan Keatinghez és feleségéhez, és együtt vacsoráztak az Odette nevű étteremben. Késő éjszakáig beszélgettek, és elhatározták, hogy a jövoben közös zenei projektet készítenek majd" - részletezte a Milliomos-játék további hasznát az ITV képviselője.

 

Az énekes 2003 tavaszán a BBC-ben is szereplést vállat, ahol kedélyes történetek helyett, kisebb botrányt hagyott maga után. George Michael Don McLean háborúellenes dalát, a The Grave (A sír) című szerzeményt adta elő a BBC Top of the Pops műsorában, ahol zenészei nem csak művészi teljesítményükkel, hanem pólóikkal is kifejezésre akarták juttatni érzéseiket. A ruhadarabokon egyértelmű volt az üzenet: "No war, Blair out" (Nem a háborúra, Blair húzzon el).

 

A BBC egyik névtelenül nyilatkozó munkatársa elmondta, hogy a csellisták pólóinak bemutatása sérti a tévétársaság pártatlan tájékoztatásra vonatkozó alapelvét. "Alkalmazkodnunk kell a BBC irányelveihez. Ha valakik az adásban olyan pólót viselnek, amelyen az szerepel, el kell küldeni a miniszterelnököt, az olyan látszatot kelthet, hogy a BBC nem egészen pártatlan" - nyilatkozta az egyik meg nem nevezett BBC-s munkatárs a Yahoo egyik korábbi cikkében.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!