ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Új típusú show Kaszás Gézával és Kovács Lázárral
2004. január 21., szerda, 15:18|Utolsó módosítás: 2004. január 26., hétfő, 13:30

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Megújul az RTL Klub főzőmagazinja, a Receptklub, amelyben február közepétől Kaszás Géza stúdióközönséggel együtt követheti, amint Kovács Lázár megküzd kihívóival.


Forrás:

Kovács Lázár és Kaszás Géza

Szakácspárbajjá alakul a Receptklub című RTL klubos szakácsműsor vasárnapi kiadása. A hat éve indult és ezerötszázadik adásnál tartó program új hétvégi változatában Kovács Lázár minden alkalommal megküzd egy-egy kihívójával, akiket nyilvános felhívás segítségével gyűjtenek össze a műsor készítői.

 

A vasárnapi adásokban a műsor séfjének és a vendégszakácsnak ugyanazt az ételt kell elkészítenie, úgy, hogy a feladatot mindketten csak közvetlenül a párbaj előtt tudhatják meg. A recepteket a közönség által beküldött ötletekből választják ki, valamint a nézők telefonos szavazással is kapcsolódhatnak a műsorhoz. A verseny kimenetelét azonban nem csak a külső voksok döntik el, mert a show-elemek gyarapítása érdekében a főzőversenybe a közismert emberekből összeválogatott zsűri is beleszólhat majd.

 

A magazin másik főszereplője, Kaszás Géza vasárnaponként a Receptklub moderátora lesz, aki stúdióközönség jelenlétében irányítja a megújult show-t. A felfrissített és kibővített műsort emellett új logóval és főcímmel, valamint új díszletek közül közvetítik. A Receptklub hétköznapi részeit kevésbé érinti a változás, a vasárnapi főzőcske azonban a mostani, tizenegy óra utáni időpont helyett délutánra kerül, hosszabb lesz és egy reklámblokk miatt két húsz perces részből áll majd.

 

A műsor producere, Szűcs László az [origo]-nak elmondta, hogy a változtatásokkal a nyugat-európai tévékben is látható főzőshow-khoz hasonló a mostaninál nagyobb szabású műsort szeretnének készíteni. Szűcs szerint azonban akárcsak más, magyarított műsortípusok, a Receptklub új változata sem valamely külföldi program mása lesz. Az új Receptklub részleteiről február elején adnak további tájékoztatást a műsort készítő produkciós cégek.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!