ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Havas is indul a Quizfire-ért
2004. február 17., kedd, 11:42|Utolsó módosítás: 2004. február 23., hétfő, 14:35

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nem kell távoznia Havas Henriknek a Heti hetesből, ha esetleg a Magyar Televízió (MTV) újonnan induló kvízműsorának vezetője lesz. Az MTV szerint azonban egyelőre bizonytalan, hogy ki lesz a Quizfire magyar verziójának házigazdája, a válogatás még tart.Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint összeegyeztethető lenne Havas Henrik esetleges MTV-s és RTL klubos munkája. "Azt mondtam Havas Henriknek, hogy ha elmegy az MTV-hez, nem nagyon látjuk annak akadályát, hogy a Heti hetes-ben továbbra is szerepeljen" - mondta Kolosi az MTI-nek.

 

Az MTV korábbi közlése szerint a közszolgálati adónál válogatást tartanak, hogy megtalálják a sat1-os Quizfire című vetélkedő magyar verziója, a Tűz-víz-kvíz vezetésére alkalmas személyt. A múlt héten rendezett próbafelvétel egyik résztvevője Havas Henrik volt, és a március közepére meghirdetett új, napi műsor házigazdáját várhatóan már a napokban kiválasztják. Az MTV sajtóosztályának vezetője, Csorba Mária február 17-én, kedden azt közölte, a válogatás még tart, tehát semmi nem dőlt el; Szabó Stein Imre, az MTV film- és szórakoztató főosztályának vezetője, valamint a külső gyártású műsort készítő cég még nem határozott az ügyben.

 

Január végén megjelent lapinformációk szerint először a szintén az RTL Klubbal szerződésben álló Vágó Istvánt jelölték a feladatra, de miután ő nem vállalta, újabb személyt kerestek, így többek között Rózsa György neve is szóba jött lehetséges műsorvezetőként.

 

Korábban, az első magyarországi valóságshow-k indulásakor az RTL Klub nem vette tudomásul, hogy Havas engedély nélkül más csatornán vállalt szerepet. 2002 őszén a Heti hetes szereplőjének távoznia kellett az RTL Klub műsorából, mert megjelent a TV2 Big Brother című valóságshow-jának egyik adásában; az újságíró csak a következő évben térhetett vissza a Heti hetes-be.

 

A VV és a BB kezdeti versengésének időszakától eltekintve az RTL Klub nem kifogásolta, ha a Heti hetes vendégművészei más adókon is munkát vállaltak.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!