ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Új valóságshow Diana szeretőjével
2004. február 17., kedd, 15:45|Utolsó módosítás: 2004. február 17., kedd, 16:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.


Forrás: Hölgyfórum

James Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

 

A két reality-szereplő a stúdió könyvtárszobának berendezett helyiségében beszélgetett, ahol Hewitt azt is elmondta, Franciaországban akart véget vetni életének. "Ó, istenem, de hát miért Franciaországban" - kérdezte Uri Geller, aki aztán megpróbált együtt érző hangon is szólni. "Meglepődve hallom, amit mondasz, hiszen te olyan erős vagy" - tette hozzá a bűvészként, parafenoménként és újabban realitysztárként is definiált Uri Geller.

 

A műsor február 15-én sugárzott első részét, amelyben a Hewitt-Geller párbeszéd is elhangzott, közel kétmillió ember követte a Channel 5 kereskedelmi csatornán. Az érdeklődés mérsékeltnek számít, mert, ha kevéssel is, de a Back to Reality nézettsége elmaradt a konkurens Channel4 és a BBC2 szintén vasárnap este sugárzott szórakoztató programjainak eredménye mögött.

 

Forrás: [origo]

Uri Geller

A valóságshow, amelybe tizenkét közismert embert válogattak be a producerek, három hétig tart, és a második héttől a nézők szavazatai alapján folyamatosan esnek ki a szereplők. Az új produkció az ITV-n sugárzott tízmilliós nézettségű I'm a celebrity ... get me out of here (Híresség vagyok, vigyetek ki innen!) című reality után kezdődött, de attól eltérően nem a dzsungelbe, hanem luxus környezetbe helyezte a  résztvevőket, akik a műsor előtt is közismert valóságshow-szereplők voltak.

 

A Back to Reality producerei épp erre építették a műsor sikerét, azt remélték, hogy a korábbi, híres emberekkel készített és nagy sikerrel sugárzott  valóságshow-khoz képest további érdekesség, ha összeköltöztetik brit realityk legkedveltebb stúdiólakóit. Uri Geller korábban az I'm a celebrity-ben, James Hewitt pedig a Games című produkció-ban vett részt és társaik között ott vannak a helyi Big Brother legnépszerűbb szereplői is.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!