ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Vicc meleg esküvőre tévedt jobboldaliakról
2004. március 10., szerda, 11:52|Utolsó módosítás: 2004. március 10., szerda, 12:23

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Többet mondhat az amerikai közélet egyik legtöbbet tárgyalt témájáról egy kitalált történet, mint megannyi sajtónyilatkozat - állítja Whoopi Goldberg, aki ezért úgy döntött, a róla elnevezett szitkom (szituációs komédia) új része az egyneműek házasságával foglalkozik majd.


Forrás: NBC
Whoopi Goldbergnek megvan a véleménye
Ajánlat
A Whoopi című sorozat

"Csodálatos téma, ami szinte felkínálja magát, hogy beszéljünk róla, illetve, hogy folytassuk a körülötte kialakult vitát" - mondta Whoopi Goldberg amerikai színésznő a Whoopi című NBC-s tévés komédiasorozat legújabb részének felvétele előtt.

 

A szitkom címszereplője a stáb motivációjáról azt is elmondta, hogy a rengeteg nyilatkozat és véleménynyilvánítás után úgy érezték, ideje, hogy a homoszexuálisok házasságának témáját ők is feldolgozzák, mert egy tévében tálalt fiktív történet jobban bemutathatja az Amerika-szerte vitát okozó kérdést. "Az az igazság, hogy a rengeteg beszéd után úgy éreztük, mi többet mondhatunk róla" - magyarázta a színésznő.

 

A tavasszal esedékes epizódban Goldberg, aki egy Mavis nevű szállodatulajdonost alakít, beleegyezik, hogy homoszexuális unokatestvére esküvőjét a hotelben tartsák. A történetet bonyolítja azonban, hogy Mavis konzervatív bátyja ugyanerre az időpontra baráti összejövetelt szervez republikánus párti ismerőseinek - írta a Yahoo.

 

Goldberg, aki háromszor házasodott, azt ígérte, az egyneműek esküvőiről folytatott vitát több szempontból ábrázolják és figurázzák ki. "Nem fölényeskedően, de provokálóan láttatjuk a nézeteltéréseket. Bemutatjuk a sok különböző véleményt, a nagyon szélsőségestől a nagyon liberálisig" - nyilatkozta Goldberg, aki ennek ellenére egyértelművé tette, személyesen mit gondol a kérdésről.

 

A komikus elmondta, véleménye szerint a meleg házasságok elleni álláspont mögött helytelen vallási kifogások vannak. "Létezik egy vallási értelmezése annak, mi a házasság. Ott vannak azonban azok, akik nem vallásosak. A felekezeten kívüli emberek is egybe kelhetnek és ezt házasságnak hívjuk. Azt akarom, hogy tudomásul vegyük az igazságot. Mi az, ami ebben zavaró. Miért kell emiatt aggódni? Ez nem olyan, mintha mi vennénk el egy meleget. Miért kell azzal fogllakozni, hogy ki kit vesz el? Számomra ez az egyház és az állam szétválasztásának egyik problémája " - mondta Whoopi Goldberg.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!