ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Stahl Judit férjével birodalmat épít
2004. március 12., péntek, 12:32|Utolsó módosítás: 2004. március 12., péntek, 16:41

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A TV2 főzős programjának címszereplője megújítja műsorát, amely iránt külföldön is érdeklődnek. A Stahl-féle konyhai vállalkozás tovább fejlesztésében a műsorvezető férje is részt vesz, aki nemrég Amerikába utazott szakácsművészetet tanulni.


Forrás: Stahl Judit
Stahl
Ajánlat
A műsorvezető honlapja
Linktár
Stahl Judit-linkek

Megújul a Stahl konyhája című főzős műsor is, amelynek a téli ismétlő válogatásokat követő, március 14-én induló új sorozata hétköznap reggeli és vasárnap délelőtti adásokból áll majd. Stahl Judit a főzés mellett hétvégenként süteményeket is készít, szereplőtársa, Buday Péter főszakács pedig a Majd a Buday nevű rovatban bemutatja, hogyan lehet néhány, véletlenszerűen kiválasztott nyersanyagból meleg ételt rögtönözni. Az újdonságok közé tartoznak még a közönségdíjas fogásokat ismertető A hét receptje és a Szuper reggeli című részek is - utóbbiban Stahl napindító turmixokat készít.

 

A kibővített produkciót Lengyelországba is szeretné eladni a műsort készítő cég, amelynél közölték, az üzletről már folynak a tárgyalások külföldi partnerükkel. Stahl Judit szerint a megbeszélések még korai szakaszban vannak, de ha Magyarországon kívül is megvásárolják főzős műsorát, az ugyanolyan lesz, mint a hazai változat - leszámítva a szinkronhangot, aminek kiválasztásában ő is részt akar venni.

 

A tévés terjeszkedés mellett Stahl Judit és munkatársai - akik a műsorkészítés mellett könyv- és videokiadással, valamint egy főzőiskola működtetésével foglalkoznak - konyhával ellátott szakácskönyvboltot is nyitni akarnak. A vállalkozáshoz kapcsolódva pedig a műsorvezető férje fél évre New Yorkba utazott, hogy elvégezzen egy séfiskolát.

 

Forrás:

valamint ellenfelei: Kovács és Kaszás

A Stahl konyhájá-nak legnagyobb ellenfele az RTL Klub Receptklub-ja, amely február közepén szintén megújult. Kaszás Géza és Kovács Lázár műsorának vasárnapi kiadása stúdióközönség előtt zajló szakácspárbajjá alakult, míg Stahl Judit elmondta, őt továbbra is elsősorban a saját konyhájában láthatják a nézők, igaz, a különkiadásokban külföldi helyszíneken is főz majd - legközelebb Velencében.

 

A két konkurens műsor nézettsége hétvégente, a reklámozók szempontjából fontos 18-49 év közötti tévézők körében január 1. és március 7. között 320 ezres eredménnyel azonos volt,  a teljes lakosságból ugyanebben az időszakban a Stahl konyhájá-t  átlag 730 ezren, a Receptklub-ot pedig közel 650 ezren választották. Ezen belül azonban a legfrissebb, tizedik heti adatok azt mutatják, hogy az RTL Klub műsora legutóbb, március 7-én valamivel népszerűbb volt.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!