ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Majka és Dopeman legyőzte Ibolyáékat
2004. március 29., hétfő, 11:42|Utolsó módosítás: 2004. március 29., hétfő, 15:29

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Minden nézettségi kategóriában aratott az RTL Klub szombat esti Sztárbox műsora, amelyet átlagosan másfélszer annyian választottak, mint legfőbb ellenfelét, a TV2 Megasztár című tehetségkutatóját.


Forrás: RTL Klub
Majka és Dopeman
Ajánlat
Sztárbox
Húsz fotó a meccsekről!

A Nagycirkuszból közvetített RTL klubos produkció vonzotta az emberek többségét március 27-én szombat este, ami kiemelkedő nézettséget hozott a csatornának. A volt valóságshow-szereplők, zenészek és Anettka ökölvívómeccsét bemutató Sztárbox  csúcs-pontján a képernyő előtt ülők majdnem hatvan százaléka választotta a piacvezető kereskedelmi csatorna programját. Az RTL Klub legfőbb kon-kurense, a Megasztár-t sugárzó TV2 eredménye messze elmaradt vetélytársáétól, a Sztárbox-ra átlagosan másfélszer annyian voltak kíváncsiak, mint a dalos tehetségkutató versenyre.

 

A teljes lakosság körében az RTL Klub este nyolc és féltizenkettő között kínált programjának át-lagos nézettsége 2 millió 278 ezer volt, ami negyvenhat százalékos közönségaránynak felel meg. A TV2-s Megasztár-t, amely húsz perccel előbb kezdődött, valamint pár perccel korábban ért véget, átlagosan 1 millió 575 ezren válasz-tották, és csak nagyon rövid, átmeneti időszak-okban - néhány RTL klubos reklámszünet alatt - tudott több nézőt vonzani.

Kozsó és Bebe, valamint a VV3-as Szilvi és a Survivor-győztes Tünde mérkőzését 2 millió 313 ezren, illetve két és fél millióan választották, amivel idősávjuk legnézettebb tévés produkciói voltak, de közönségarányuk nem érte el az ötven százalékot.

Forrás: TV2

Tóth Veronika és Oláh Ibolya, a Megasztár döntősei

Az RTL Klub átlagán belül - amely hozzávetőleg félmillióval haladta a szokásos szombat esti eredményeket - különösen magas volt az este háromnegyed tíz utáni műsorrész nézettsége. Ekkor kezdődött a Való Világ 1 győztese, Szabolcs és a relity aktuális, harmadik soro-zatából már kisesett Segal meccse, amire 2 millió 734 ezren voltak kíváncsiak (ötvenhárom százalékos közönségarány).

A következő produkciót, a fél tizenegykor ringbe lépő egykori VV3-as Pandora és a bulvártévés Anettka viadalát már néhány tízezerrel kevesebben nézték, ez mégis jobb közönségarányt (ötvennyolc százalék) jelentett, mert az RTL Klub ekkor nagyobb hányadot vonzott az egyre fogyatkozó tévézők közül, mint az előző meccs idején.

A Sztárbox főmérkőzésének szánt Majka-Dopeman összecsapás idején, este tizenegy után - amikor további százezrek hagytak fel aznapra a tévézéssel - 2 millió 388 ezren figyelték a csatorna műsorát, ami szintén ötvennyolc százalékos közönségaránynak felelt meg.

A reklámok leggyakoribb célközönsége, a 18-49 év közötti nézők körében hasonlóan alakult a két kereskedelmi csatorna versenye. A Sztárbox átlagos nézettsége 1 millió 123 ezer, közönségaránya negyvennyolc százalék volt, a Megasztár-é pedig 788 ezer, illetve harmincnégy százalék.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!