ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Botrány Schröder öccsével a Big Brotherben
2004. április 21., szerda, 15:10|Utolsó módosítás: 2004. április 21., szerda, 16:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Konfliktus várható a német kancellár családjában, miután az EU legnagyobb államát vezető politikus fivére bejelentette, reality-szereplőként akar pénzhez jutni.


Forrás:
Gerhard Schröder és öccse
Ajánlat
Lothar Vosseler honlapja
Gerhard Schröder oldala

Német és brit lapok szerint a csökkenő népszerűségű német kancellár, Gerhard Schröder helyzetét féltestvére tovább nehezítheti az európai parlamenti választások előtt. Az aggodalom oka, hogy a belpolitikája miatt mind többször bírált politikus öccse úgy döntött, júliusban beköltözik a német Big Brother-házba - írta a Guardian internetes kiadása.

 

A szociáldemokrata kormányfő fivére, az ötvenhét éves Lothar Vosseler az RTL II valóságshow-jában elsősorban pénzt szeretne keresni, mert bátyjától eltérően, más pályán eddig nem tudott karriert csinálni.

 

A Schröder szempontjából kínosnak értékelt hír főszereplője korábban fűtésszerelőnek és számítógép-programozónak tanult, majd egy csatorna-karbantartó vállalatnál is dolgozott, ahol kamerákkal ellenőrizte a kanálisok állapotát. Vosselert azonban elbocsátották, így elszegődött tengeralattjáró-kapitánynak Palma de Mallorcára, ahol egy vállalkozó alkalmazásában ismertette meg a turistákkal a víz alatti világot. A munka bevált, mert a német kirándulók tömegesen fizettek be arra, hogy a kancellár öccsével utazhassanak. Ezt az ismertséget akarja tovább kamatoztatni az állásait gyakran váltogató férfi, aki azt mondta, már a Big Brother-szereplőknek járó heti kétszázötven eurós honorárium is vonzó számára. "Igen, igaz. ... Talán egy hétig maradok, vagy még tovább, ameddig jól esik" - nyilatkozta Vosseler a Big Brother-rel kapcsolatos terveiről.

 

Schröder számára vigasz lehet, hogy az imázsára veszélyes akció hatókörét korlátozza a Big Brother csökkenő nézettsége. A holland Endemol licence alapján gyártott németországi valóságshow március elején debütált, és az első héten 2 millió 300 ezres átlagnézettséget ért el, de a kezdet óta sokan elfordultak a műsortól. Az RTL II-n naponta látható Big Brother epizódjait március végén már átlagosan egymillióval kevesebben választották, mint a premier hetében.

 

Az eredmények alakulása így egyelőre nem váltja be a producerek reményeit, amelyeket a rendhagyó hosszúságú műsorhoz fűznek. A bizakodás korábban megalapozott volt, mert a Big Brother több alkalommal aratott sikert a legnépesebb EU-tagállamban. A 2004-es BB a valóságshow ötödik szériája Németországban, ahol az új sorozat fődíja egymillió euró, azaz kétszázhatvanmillió forint - a magyarországi változat nyereményénél tizenháromszor nagyobb összeg.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!