ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Új szappanopera kelet-európai helyszínnel
2004. július 7., szerda, 10:22|Utolsó módosítás: 2004. július 7., szerda, 10:45

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Villa Maria címmel forgatta a horvát Jadran filmgyártó vállalat Abbázia (Opatija) közelében és Zágrábban az első 200 részes horvát szappanoperát, amelyet hamarosan világ körüli útjára bocsátanak, a dél-amerikai sorozatok receptjét és karrierjét követve.


Forrás: ORIGO

Egy független produkciós iroda, az AVA finanszírozásában kezdték el a horvát filmipar eddigi leg-nagyobb szabású vállalkozását, a mexikói szappanoperákra emlék-eztető című horvát Villa Maria forgatását.

 

A legismertebb horvát színészek és énekesek működnek ebben közre, köztük Kszenyija Pajics, Barbara Vickovics, Cedo Martinics, Sven Madzarevics, valamint olyan helyi énekes sztárok, mint Petra Graso és Jelena Rozga. A fiatal szerelmespárt Jelena Veljaca és Mislav Cavajda alakítja.

 

Az Adria festői kis szigetei, a sziklás part, a csendes tengeröblök gyönyörű helyszínt biztosítanak a romantikus történethez. A horvát Jadran filmcég és a forgalmazók abban bíznak, hogy Kelet-Európa biztos piaca lesz a sorozatnak, amely így nem kevés potenciális nézőre számíthat, ha Oroszországot is beleszámítjuk - derült ki az Only Telenovelas című, a világ szappanoperáival foglalkozó amerikai magazinból.

 

 


Az orosz piac mérete mellett azért is tűnik különösen csábítónak, mert az ottani közönség már a kilencvenes évek eleje óta több latin-amerikai sorozatot nagy lelkesedéssel fogadott.

 

Oroszországban óriási népszerűségre tettek szert a brazil, a mexikói, a venezuelai, valamint kolumbiai szappanopera-sztárok, akik közül többet Jelcin, az akkori államelnök személyesen hívott meg Moszkvába díszvendégként.

 

A Villa Maria alapvető receptje, a fordulatos, romantikus férfi-nő kapcsolatokra épülő mese semmiben sem különbözik a mexikói szappanoperákétól - amint azt Andjelka Budics, a produkció médiaszóvivője kijelentette -, mégis más, hiszen a karakterek, a helyszín és a konfliktusok Kelet-Európát idézik.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!