ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Transzszexuálissal nyert a brit Big Brother
2004. augusztus 11., szerda, 7:39|Utolsó módosítás: 2004. augusztus 11., szerda, 9:46

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nadia, a transzszexualitását korábban eltitkoló brit Big Brother-szereplő nyerte a műsor ötödik sorozatát, amely a verekedő és meztelenkedő résztvevőiről vált hírhedtté. A korábbinál több botrányt hozó műsor kifizetődő volt a Channel 4 kereskedelmi csatornának, a BB5 milliókkal múlta felül az előző széria nézettségét.


Forrás: bigbrother.channel4.com
Nadia Almada
Ajánlat
A brit Big Brother honlapja

A brit Big Brother eddigi legvitatottabb szériája ért véget augusztus elején, amikor a közönség majdnem négymillió szavazattal a transzszexualitását sokáig leplező Nadia Almadát választotta a valóságshow győztesének. A portugál származású BB-szereplő a műsor elején még esélytelennek tűnt, háttérbe szorult a kirívó viselkedésű társai mögött, akik közül Jason, a glasgowi légiutas-kísérő futott be a második helyre, kevesebb, mint másfél millió szavazattal.

 

"Nincsenek rá szavak, hogy kifejezzem, mennyire boldog vagyok. Köszönöm" - mondta a férfinak született Nadia, akiről a műsor ideje alatt szereplőtársai azt hitték, nő. " Nagyon nehéz volt, néha úgy éreztem, hazudnom kell, pedig egyáltalán nem akartam hazudozni. Voltak pillanatok, amikor arra gondoltam, tisztáznom kell a dolgokat, és őszintének kell lennem" - emlékezett a banktisztviselőként dolgozó transzszexuális, aki 63 és fél ezer fontot, azaz 24 millió forintot nyert azzal, hogy kivívta a nézők rokonszenvét.

 

A Big Brother-rel a műsort sugárzó Channel 4 kereskedelmi csatorna is sokat nyert, az ötödik széria végének közel 9 milliós nézettsége ugyan nem érte el a két évvel ezelőtti csúcsot, amikor 9 millió 400 ezren választották a finálét, de jóval meghaladta a 2003-as záróadás 6 millió 600 ezres eredményét.

 

A megnőtt érdeklődést a brit sajtó főként azzal magyarázza, hogy a 2004-es szériában több volt a konfliktus a szerplők között, akik nem csak vitatkoztak, hanem verekedtek is egymással, ráadásul rendszeresen meztelenkedtek a kamerák előtt.

 

A legnagyobb botrány június közepén történt, amikor elszabadult az erőszak Big Brother-házban, két ittas szereplő összeverekedett, majd egy másik szintén bekapcsolódott a rendbontásba, és durva szitkozódások közepette elkezdett bútorokat dobálni - írta a BBC.

 

Forrás: bigbrother.channel4.com

Jason, a második helyezett

A konfliktus két főszereplője Emma Greenwood és Victor Ebuwa voltak, akik korábban is többször vitáztak már egymással. A fiatal nő azután haragudott meg  fekete bőrű lakótársára, hogy az rasszistának és butának nevezte. Nem csak kettejüknek volt nézeteltérése aznap, hanem más stúdiólakók is összevesztek, így került sor a berendezés felforgatásására, és halálos fenyegetések is elhangzottak a műsorban.

 

A stúdiólakók agresszív viselkedéséről a tévénézők értesítették először a területileg illetékes hertfordshire-i rendőrséget, amelynek szóvivője elmondta, hogy június 17-én hajnalban kellett kiszállniuk a Big Brother-házba, bár a verekedőket még előtte szétválasztották a műsor biztonsági emberei, akik a producerek utasítására mentek be a valóságshow helyszínére.

 

A brit sajtó szerint ezek a jelenetek is hozzájárultak az ötödik széria iránti kiemelkedő érdeklődéshez. A producerek azután válogatták be a botrányokozásra hajlamos szereplőket, hogy a helyi Big Brother  konflik-tuskerülő résztvevőkkel sugárzott előző sorozata kereskedelmi szempontból bukásnak számított.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!