ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Big Brother-szereplők is adnak ki lemezt
2004. szeptember 1., szerda, 13:48|Utolsó módosítás: 2004. szeptember 1., szerda, 14:00

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nem csak hazai sajátság, hogy dalolással próbál köztudatban maradni egy-egy reality-szereplő. Ezúttal a brit Channel 4 egyik minisztárja, Emma Greenwood vonult stúdióba.


Forrás: Channel4
Ajánlat
Channel 4
Emma oldala
Való Világ honlap

A hazai valóságshow-k szereplőinek első dolga a kiesést vagy a finálét követően, hogy menten, azonmód kamatoztassák ismert arcukat, nevüket. A kínzó bezártság hónapjai után logikusan szeretnének anyagi hasznot is húzni az ismertségből - és mivel a legtöbbjük nem különösebben tehetséges semmiféle művészeti ágban, többen könyvet próbálnak írni, dalra fakadnak, hátha bejön. Az RTL Klub villalakóinak is nagy része próbálkozott énekléssel (Oki, Hajni, VV1 Ági, Anikó, Elvis, Béka, Majka, Solya, Jenny - és így tovább), de csak igen mérsékelt sikereket arattak, a MAHASZ-listát is hetekig vezető ózdi rapper kivételével.

Az énekesi karrier építgetése nem hazai sajátosság, ugyanis a brit Big Brother egyik kiesett szereplője, Emma Greenwood is dalolással próbál hasznot húzni az ismertségből. Az Oldham Advertiser nevű lapban, mely szűkebb pátriájának híreiről számol be, már-már valódi sztárként kezelik a lányt. Megemlítik, hogy a zeneipar "nagy neveivel" vonult stúdióba, miközben a neves Craig David producer ellenőrzi a munkát. A lap szerint "ez lesz a legnagyszerűbb dolog, amit Oldham ad a világnak, a Take That-es Mark Owen óta." Fő a derűlátás.

"Úgy tűnt, hogy sok ember szeretne velem dolgozni. Remélem, hogy ki tudok adni majd egy nagylemezt, valamikor pár hónap múlva, mikor már megszűnik ez a nagy felhajtás a Big Brother körül" - nyilatkozta a 21 éves hölgy, aki mindössze 23 napot töltött a kamerák közt, és a képek tanulsága szerint még egy leszbikus csókba, majd egy félmeztelen kergetőzésbe is belement, hátha ez növeli híveinek számát.

Nem ő az egyetlen a csapatból, aki ilyesféle karriert tervezget: a pszichológusként végzett - és szintén kihullott - Becki Seddiki már a házban töltött napok során is előszeretettel tervezgette énekesi pályafutását, és gyakran fakadt dalra, hátha felfedezi valaki. Az Ananova hírei szerint gyakran lép fel - szinte üres londoni pubokban.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!